×

Timp liber -- Data și ora publicării: 07.07.2023 08:12:51

„Și cerul va fi alb...” o adaptare după Tennessee Williams în avanpremiera verii la Teatrul CoquetteBucurești (MEDIA EXPRES) / 7 iul 2023 / Teatrul Coquette din București a anunțat avanpremiera spectacolului „Și cerul va fi alb...”, o adaptare liberă după „This Property is Condemned” și alte texte de Tennessee Williams (1911-1983), cu două reprezentații programate miercuri 12 și joi 13 iulie, de la ora 19.30.

Teatrul asigură posibilitatea rezervării locurilor direct, la telefon: 0754990017 și e-mail rezervari@teatrulcoquette.ro sau prin site-urile dedicate vânzărilor de bilete: www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.kompostor.ro, www.blt.ro, www.mystage.ro, bilete.ro și eventbook.ro.

Este cunoscut faptul că Williams a explorat pasiunea sufletească cu o onestitate îndrăzneață ce a dus la crearea unui tip de teatru poetic, cu o psihologie brută care a spulberat convențiile obișnuite transformând pentru totdeauna scena americană.

Inspirat din scrierile marelui dramaturg „Menajeria de sticlă”, “Orfeu în infern” ș.a., regizorul Mihai Manolescu crează povestea lui Tom și Willie.

Tom, un bărbat matur acum, revine în locul în care adolescența lui a fost marcată puternic de prima iubire.

Vine ca să materializeze amintirile care îl leagă de acel loc și pentru ca ele să nu mai doară. Cel mai puternic, acestea se leagă de imaginea unei fete ce se plimbă în „echilibru instabil” pe calea ferată.

Ioan Andrei-Ionescu și Ruxandra Bălașu sunt protagoniștii acestui spectacol, în regia și scenografia lui Mihai Manolescu.

Deschis în 2014 la inițiativa Ruxandrei Bălașu – actriță si a lui Ingrid Bonța – regizor, cu susținerea artistului vizual Daniel  Divrician, Teatrul Coquette este un spațiu independent recent apărut pe harta culturală a Bucureștiului. Situat într-o clădire interbelică de pe Calea Călărași, spațiul păstrează ambianța unui teatru clasic, generosul hol de primire găzduind un pian, tablouri semnate de Daniel Divrician, marionete, scaune fanteziste și alte elemente abracadabrante. Site-ul teatrului poate fi accesat la adresa: https://www.teatrulcoquette.ro.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL