×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 18.07.2023 10:24:35

"Gardienii Galaxiei: Volumul 3" va fi disponibil pentru streaming pe Disney+ din 2 augustBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 iul 2023 / Disney+ a anunțat că filmul „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” („Guardians of the Galaxy Vol. 3”) produs de Marvel Studios va fi disponibil pentru streaming pe Disney+ de miercuri, 2 august.

În „Gardienii Galaxiei: Volumul 3” de la Studiourile Marvel, trupa de neadaptați se acomodează cu viața pe Knowhere, dar nu trece mult timp până când viețile lor sunt date peste cap de urmările trecutului turbulent al lui Rocket.

Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și mobilizeze echipa într-o misiune periculoasă pentru a-i salva viața lui Rocket - o misiune care, dacă nu este îndeplinită cu succes, ar putea duce la sfârșitul Gardienilor.

Filmul a avut premiera în cinematografe pe 5 mai 2023 și a primit recenzii pozitive din partea criticilor, încasând peste 800 de milioane de dolari la nivel mondial și devenind al treilea film cu cele mai mari încasări din seria „Gardienii Galaxiei”.

„Gardienii Galaxiei: Volumul 3” se alătură primelor două filme din trilogia „Gardienii Galaxiei” care sunt deja în streaming pe Disney+.

Disney+ este un serviciu de streaming video la cerere deținut de The Walt Disney Company. A fost lansat în SUA, Canada și Olanda pe 12 noiembrie 2019, în Australia și Noua Zeelandă pe 19 noiembrie 2019, în Europa pe 24 martie 2020 (inclusiv în România) și în India pe 12 noiembrie 2020.

Disney+ oferă o bibliotecă de filme și emisiuni TV de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic. De asemenea, oferă conținut original, inclusiv seriale, filme și documentare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL