×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 31.07.2023 10:57:30

HBO Max a anunțat 16 filme, cinci seriale și două documentare în premieră în augustBucurești (MEDIA EXPRES) / 31 iul 2023 / Pe primul loc în ordinea enumerării într-un comunicat HBO Max care anunță premierele este producția românească "Spre nord", care intră pe platformă sâmbătă, 26 august.

Filmul este bazat pe o poveste adevărată care s-a petrecut în anul 1996, în largul mării. În timp ce se află pe puntea unui vas transatlantic, Joel, un marinar filipinez religios, îl descoperă pe Dumitru, un pasager clandestin român, ascuns între niște containere. Dacă va fi văzut de ofițerii taiwanezi care conduc vasul, Dumitru riscă să fie aruncat peste bord.

Joel decide să îl ascundă, ca semn de recunoștință față de Dumnezeu. În scurt timp însă, începe un jos periculos de-a șoarecele și pisica.

Duminică, 27 august, are premiera "Whitney Houston: I wanna dance with somebody", în care Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston. Filmul este un omagiu adus vieții și muzicii uneia dintre cele mai talentate cântărețe din toate timpurile, creând un portret îndrăzneț al femeii complexe din spatele vocii legendare.

Comedia muzicală "Lilu, Lilu, Crocodilu’" (Lyle, Lyle Crocodile) are premiera pe HBO Max vineri, 25 august. Când familia Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) se mută în New York, tânărul lor fiu, Jacob, se chinuie să se adapteze la noua sa școală și să-și facă prieteni noi.

Toate acestea se schimbă când îl descoperă pe Lyle, un crocodil cântăreț (Shawn Mendes), care adoră băile, caviarul și muzica grozavă și trăiește în mansarda noii lui case. Cei doi se împrietenesc repede, dar când existența lui Lyle e amenințată de vecinul malefic, domnul Grumps (Brett Gelman), familia Primm trebuie să se alieze cu proprietarul carismatic al lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), ca să arate lumii că familia poate să se formeze din cele mai neașteptate locuri și că nu e nimic în neregulă cu un crocodil mare, cu o personalitate și mai mare.

Printre celelalte filme care au premiera la HBO Max în luna august se numără "Liga asasinilor", "Fiica eternă", "Cu toții la surf!", "Evadatul", sf-urile "Chappie", "Elysium", "Jerry Maguire Batman" și "Superman: Liga Superfiilor" și altele.

La capitolul seriale, James și Oliver Phelps, actorii care au jucat rolurile gemenilor Fred și George Weasley în filmele "Harry Potter", se întorc în august cu sezonul al doilea din "Prieteni fantastici". Cei doi pornesc în diverse aventuri alături de prietenii lor Alfie Enoch (Dean Thomas în "Harry Potter"), Mark Williams (Arthur Weasley în "Harry Potter"), Natalie Tena (Nymphadora Tonks în "Harry Potter", Osha în "Game of Thrones"), Alfie Allen (Theon Greyjoy în "Game of Thrones") și alții.

Sezonul al doilea din "Prieteni fantastici" are premiera pe HBO Max duminică, 9 august.

Un alt serial "Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers" este o cronică a vieților personale și profesionale ale jucătorilor din echipa Los Angeles Lakers din anii ‘80, una dintre cele mai dominante și adulate dinastii – o echipă care a definit era, și pe teren, și în afara lui. Sezonul al doilea are premiera pe HBO Max vineri, 7 august.

Alte seriale noi în august la HBO Max sunt "Miliarde" (sezonul 7), "Rap Sh!t" (sezonul 2) și "Dulapul meu magic" (sezon 1).

În ultima zi a lunii august, pe 31, are premiera documentarul "Jucătorii de argint", care spune povestea a patru jucători de tenis „Super Seniori”, de 80 și 90 de ani, care se pregătesc pentru Campionatele Mondiale ale Federației Internaționale de Tenis pentru Seniori.

Pe parcursul călătoriei lor remarcabile, aceștia ne arată ce îi ambiționează să joace și să concureze în continuare și ne ajută să ne dăm seama ce putem să facem chiar noi, la orice vârstă, ca să simțim bucurie.

Documentarul "Liceul BS" despre scandalul ce a vizat echipa de fotbal a liceului Bishop Sycamore, care a dus la anchetarea școlii, are premiera la HBO Max începând de luni, 24 august.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL