×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 31.07.2023 11:27:18

Primele două sezoane din seria anime heavy metal dark fantasy "Bastard!!" a intrat pe Netflix din 31 iulieBucurești (MEDIA EXPRES) / 31 iul 2023 / Netflix a adăugat de luni, 31 iulie, "BASTARD‼" în biblioteca sa de desene anime. Seria de două sezoane urmărește un vrăjitor întunecat pe nume Dark Schneider, care este înviat pentru a ajuta Regatul Meta-llicana să lupte împotriva zeului distrugerii, Anthrasax. Seria este destinată unui public adult peste 18 ani și include muzică heavy metal și elemente dark fantasy.

„BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy” este un serial anime relativ nou care a fost lansat în anul 2022 și cele două sezoane sunt disponibile exclusiv pe Netflix. Seria este descrisă de producători drept un amestec de heavy metal și fantezie întunecată, cu elemente de magie, vrăjitorie și bătălii epice.

Primul sezon are 24 de episoade și cel de-al doilea 15 și au fost produse în Japonia cu o distribuție din care fac parte Kisho Taniyama, Tomori Kusunoki, Hiroki Yasumoto, Yoko Hikasa, Kanae Ito, Tomokazu Sugita, Kensho Ono, Nao Toyama, Yoshitsugu Matsuoka, Ari Ozawa, Shizuka Ito, Takehito Koyasu și Mami Koyama.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL