×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 31.07.2023 12:12:04

Orange are 1,2 milioane de clienți la distribuția de televiziune prin cablu și satelitBucurești (MEDIA EXPRES) / 31 iul 2023 / Orange a terminat trimestrul al doilea 2023 cu un număr de 1,2 milioane de clienți la serviciile de televiziune prin cablu și satelit și 1,1 milioane de clienți la internet - care permite recepția serviciilor de distribuție de conținut la cerere.

Acestea împreună cu telefonia mobilă - 9,8 milioane de clienți - au generat o cifră de afaceri consolidată în valoare de 377 de milioane de euro, în scădere cu 1,2% față de jumătatea anului 2022.

În ceea ce privește serviciile de internet de mare viteză și TV prin fibră optică, Orange a acoperit peste 500 de noi localități în primul semestru al anului.

În comunicatul care anunță rezultatele la jumătatea anului Orange notează că veniturile sunt stabile în comparație cu trimestrul doi al anului anterior, excluzând impactul reducerii ratelor de terminare. Drept urmare, rezultatele trimestrului reflectă creșterea vânzărilor de echipamente și ale serviciilor de fibră optică, dar și diminuarea veniturilor în contextul reducerii tarifelor de terminare și al declinului structural al unor servicii care nu mai răspund nevoilor pieței (printre altele televiziunea prin satelit, n.red. Media Expres).

În primele șase luni din 2023, cifra de afaceri Orange România a fost de 759 de milioane de euro.

Cifrele financiare consolidate includ activitatea întregului grup din care fac parte Orange România, Orange Romania Communications și Orange Money.
(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL