×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 09.08.2023 11:32:24

HBO Max a anunțat premiera sezonului al doilea "Prieteni fantastici", cu gemenii Weasley



București (MEDIA EXPRES) / 9 aug 2023 / Sezonul doi al serialului de călătorie "Prieteni fantastici", prezentat de James și Oliver Phelps (gemenii Weasley din seria Harry Potter), a intrat în distribuție la cerere pe serviciul online HBO Max din 9 august.

James și Oliver Phelps, actorii care au jucat rolurile gemenilor Fred și George Weasley în filmele Harry Potter, pornesc în diverse aventuri alături de prietenii lor, iar în sezonul doi îi vor avea invitați pe Alfie Enoch (Dean Thomas în Harry Potter), Mark Williams (Arthur Weasley în Harry Potter), Natalie Tena (Nymphadora Tonks în Harry Potter, Osha în Game of Thrones), Alfie Allen (Theon Greyjoy în Game of Thrones) și mulți alții.

James Phelps spune: "Prieteni fantastici a fost ideea lui Oliver. Dar am descoperit rapid că prietenii noștri, care ni s-au alăturat pentru primul sezon, au susținut ideea pe deplin. Întotdeauna ne-am dorit ca ei să contribuie la activitățile și locurile în care mergeam. Am învățat de la început că poate să fi mult mai distractiv să alegi să faci ceva ce își dorește un prieten, nu neapărat ce aveai tu pe listă, e ceva neașteptat. Acum spun asta oricui: atunci când călătoriți, încercați ceva ce nu ați face în mod normal".

Oliver Phelps continuă: "Călătoriile sunt o pasiune pentru noi de mult timp. Iar faptul că am putut să facem "Prieteni fantastici" a fost o experiență extraordinară. Să vezi lumea alături de fratele tău și prieteni... este o combinație perfectă. Un lucru pe care ni l-am dorit întotdeauna a fost ca publicul să simtă că sunt în această călătorie alături de noi. Nu am vrut să arătăm doar părțile frumoase ale călătoriei, ci să includem și părțile pe care oamenii le pot uita - plecările dis-de-dimineață, zilele interminabile, momentele în care nu știi unde te afli - totul este acolo.”

Filmat în locuri incredibile, inclusiv Turcia, Alpii elvețieni, Singapore, Australia, Florida - SUA, Chile și Patagonia, sezonul al doilea din "Prieteni fantastici" îi urmărește pe gemeni și pe invitații lor speciali în aventuri pline de adrenalină, cum ar fi cățăratul pe gheață, plimbări cu snowmobilul și vânătoarea de fantome.

"Prieteni fantastici" este produs și regizat de Daniel Sharp, nominalizat la premiile Emmy ("Billy & Dom Eat The World", "The Frontier", "Vikings: The Rise and Fall") și Agata Pieczynska ("For the Love of the Game", "Prince Harry in Africa"), iar producători executivi sunt James Phelps, Oliver Phelps, Martin Blencowe și Daniel Sharp.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL