×

Publicitate -- Data și ora publicării: 18.08.2023 10:32:12

Înscrierile la concursul Golden Drum se mai pot face până luni, 21 augustBucurești (MEDIA EXPRES) / 18 aug 2023 / Termenul limită pentru depunerea participărilor la concursul Golden Drum se încheie luni, 21 august, au anunțat organizatorii festivalului international de publicitate din Slovenia.

Înscrierile pentru tinerii publicitari costă 50 de euro și se fac pe site-ul festivalului, la adresa: https://goldendrum.com/competition/young-drummers-competition.

Organizatorii ilustrează îndemnul privind înscrierile cu trei zile înaintea închiderii acestora cu câștigătoarea concursului Young Drummers de anul trecut, Anna Floarea:

„Pentru mine, câștigarea Concursului Young Drummers de anul trecut a fost o oportunitate uimitoare care m-a făcut să cred mai mult în mine și m-a motivat să lucrez mai mult la abilitățile mele de copy. Festivalul a fost cel mai bun mediu pentru a sărbători primul meu premiu și abia aștept o rundă a doua, în curând! Pentru Tinerii Creativi care doresc să participe anul acesta, îi sfătuiesc să gândească cât mai liber, deoarece ideile unice sunt cele care strălucesc cel mai tare.

Privind în urmă, participarea la această competiție a fost o oportunitate grozavă pentru mine și aș încuraja pe toți tinerii creatori să-și supună creațiile jurizării!”

Ediția 29 Golden Drum se va desfășura în 9-10 octombrie la Grand Hotel Bernardin din Portoroz, Slovenia și pe lângă concursurile dedicate publictății găzduiește conferințe la care și-au anunțat prezența inclusiv Daniel Kabai, Head of Creative Strategy, Netflix, EMEA, după ce a condus echipele interne de creație ale Paramount din Budapesta și Varșovia, supervizând campaniile premiate și brandingul pentru televiziunile Comedy Central, Paramount, Nickelodeon și MTV din regiunea ECE.
(MEDIA EXPRES)
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL