×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 23.08.2023 10:11:43

Primele două episoade din serialul “STAR WARS: AHSOKA” sunt pe Disney+București (MEDIA EXPRES) / 23 aug 2023 / Primele două episoade din serialul “STAR WARS: AHSOKA” sunt pe Disney+ începând de miercuri, 23 august, premiera fiind însoțită de publicarea unui video din culise pe YouTube, la adresa: https://youtu.be/NvnNl9s9aCk.

Acțiunea serialului este plasată după căderea Imperiului și urmărește parcursul fostului cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa galaxiei vulnerabile.

Pe lângă Rosario Dawson, din distribuția "Ahsoka" fac parte Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen și Eman Esfandi.

Serialul este scris de Dave Filoni, care are și rolul de producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Karen Gilchrist este co-producător executiv.

Noua serie își construiește firul epic în jurul luptătoarei Ahsoka, care a început să fie conturat din "Star Wars: Războiul Clonelor", producție ce a avut premiera în urmă cu 15 ani. Imaginea sa este definită în prezent de această nouă serie live-action "Star Wars: Ahsoka", ce va completa mesajul femeii războinice.

Personajul Ahsoka a fost creat de însuși George Lucas împreună cu regizorul, scenaristul și producătorul Dave Filoni. Inițial, numele ei nu trebuia să fie Ahsoka, ci Ashla. Ahsoka a apărut pentru prima dată în episodul pilot al seriei "Războiul Clonelor" drept tânăra padawan, învățăcelul enervant al lui Anakin Skywalker, iar personajul ei nu a fost popular printre fani.

Ahsokăi și maestrului ei, Anakin Skywalker, le plăcea să se amuze unul pe seama celuilalt și se aflau mereu într-o competiție. Anakin a poreclit-o Ahsoc Shto, iar ea l-a numit Sky.

Ahsoka este o Togruta de pe planeta Shili, iar povestea planetei, a obiceiurilor și a mamei ei, Pavti, a apărut în primul episod al seriei "Star Wars: Povești Jedi".

Ahsoka s-a confruntat și ea, în cele din urmă, cu Darth Vader, în templul Sith de pe planeta Malachor, în "Star Wars: Rebelii". Multă vreme, fanii au crezut că ea nu a supraviețuit acestei lupte.

Ahsoka a apărut, deja, în două serii din lumea "Star Wars: The Mandalorian" și "Star Wars: Povestea lui Boba Fett". Deoarece ea este unul dintre personajele care foloseste Forța, vocea i s-a putut auzi vorbindu-i lui Rey la finalul episodului 9.

Câte un nou episod din serial va fi lansat în fiecare miercuri, pe Disney+.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL