×

Revista presei -- Data și ora publicării: 25.08.2023 14:23:36

REVISTA PRESEI / 25 aug 2023 /Grila de toamnă Kanal D. Trei seriale turceşti, două emisiuni cu Dan Negru, Casa iubirii şi Denise Rifai, printre producţiile postului
Noutăţile History Channel în luna septembrie. Revine seria Aşii amanetului şi încep două producţii: Secretele societăţilor secrete şi Cele mai diabolice invenţii
ORANGE va cumpăra anual de la ENGIE 30 GWh de energie provenind din surse solare
Minimax va difuza „Dogmatix și Neînduplecații”, primul serial de animație inspirat din franciza Asterix și Obelix
TVR, precizări după articolele despre lipsa de cosmetice din instituţie. „O situaţie tranzitorie aferentă lunii august”
EXCLUSIV! Alte trei posturi TV transmit Festivalul Mamaia, ediţia aniversară - 60. Ce conţine programul din fiecare seară
„Permiteţi ziariştilor accesul în tunelurile secrete”! CNA, ironii pentru televiziunea Naşul TV, care a difuzat imagini cu presupusele tuneluri din Munţii Bucegi.
PARTENERIAT. Realizatoarea TV Kristine Bago, rubrică în ziarul Nine O'Clock
Antena 1 anunţă premiera sezonului 15 al show-ului iUmor
Life & Style, o nouă emisiune la Prima TV. Cine va prezenta?
Când începe noul sezon „iUmor“. „Felicitări Antena 1, că ne-aţi angajat din nou“
Apel de proiecte de 100 de milioane euro pentru digitalizarea instituţiilor din domeniul sănătăţii
Critici de film din Suedia, Israel, Serbia, în juriul Bucharest International Film Festival 2023

...


Grila de toamnă Kanal D. Trei seriale turceşti, două emisiuni cu Dan Negru, Casa iubirii şi Denise Rifai, printre producţiile postului

Televiziunea Kanal D dă startul grilei de toamnă începând de săptămâna viitoare. Un nou serial turcesc, sezoane noi ale emisiunilor lui Dan Negru, precum şi emisiunea de interviuri ale Denisei Rifai vor fi în prime-time la Kanal D, în această toamnă. Pe timp de zi, postul readuce reality-show-ul Casa iubirii, prezentată de Andreea Mantea. Totodată, postul va avea trei seriale turceşti în prime-time, unul pentru zilele de luni şi marţi, altul pentru miercuri joi şi vineri, iar al treilea, sâmbăta. Un nou serial turcesc, Secrete de familie va debuta pe 30 august, o producţie ce poartă semnătura casei de producţie care a adus un alt mare succes pe piaţa internaţională - „Dragoste infinită”/ original: „Kara Sevda”. Serialul „Melek”, altă producţie a genului, continuă să îşi dezvăluie intrigile de familie, în fiecare luni si marti, de la 20:00. În fiecare sambata, de la ora 20:00, Kanal D a programat serialul turcesc „Preţul fericirii”. Dan Negru va fi prezent în grila Kanal D cu două emisiuni, Jocul cuvintelor, din 30 august, în zilele de miercuri, joi şi vineri, de la 22.30.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/grila-toamna-kanal-d-21294302#google_vignette

Noutăţile History Channel în luna septembrie. Revine seria Aşii amanetului şi încep două producţii: Secretele societăţilor secrete şi Cele mai diabolice invenţii

Postul de televiziune History Channel aduce în luna septembrie episoade noi ale seriei Aşii Amanetului şi un sezon din Blestemul fermei Skinwalker. History a mai pregătit şi două producţii noi. Este vorba despre Secretele societăţilor secrete şi Cele mai diabolice invenţii, care vor avea premiera la TV, luna viitoare. 1. Cele mai diabolice invenţii - „Această serie documentară explorează istoria şi ingineria din spatele celor mai diabolice invenţii din lume. De la instrumente de tortură la arme de război terifiante, instrumente de spionaj sinistre şi jocuri în care scopul este de a ucide, acestea sunt poveştile inovaţiilor care au apărut din cele mai întunecate ascunzişuri ale celor mai malefice minţi. Prin interviuri cu specialişti, reconstituiri, imagini de arhivă şi grafică 3D de calitate superioară, această serie dezvăluie poveştile întortocheate din spatele acestor tehnologii nefaste, a creatorilor lor şi a figurilor istorice care au căzut victime ale puterii lor ucigaşe”, transmit cei de la History.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/history-channel-noutati-program-septembrie-21294887

ORANGE va cumpăra anual de la ENGIE 30 GWh de energie provenind din surse solare

Grupul Orange România a încheiat un acord de achiziție virtuală de energie regenerabilă pe termen lung, semnând cu ENGIE Romania primul său contract de tip vPPA (un acord între un dezvoltator de energie regenerabilă și un cumpărător, ce garantează că energia furnizată cumpărătorului provine din surse regenerabile, având în vedere fluctuațiile de prețuri din piață), anunță Orange România printr-un comunicat remis către HD Satelit. Acest contract implică companiile din cadrul Grupului Orange România, respectiv Orange România, Orange Romania Communications și NextGen Communications. Acordul reflectă angajamentul Grupului Orange de a atinge neutralitatea emisiilor de carbon până în 2040. Contractul, cu o durată de 6 ani, va asigura 30 GWh din necesarul anual de energie electrică al Orange România, provenind din surse solare.
https://www.hdsatelit.com/2023/08/orange-va-cumpara-anual-de-la-engie-30.html

Minimax va difuza „Dogmatix și Neînduplecații”, primul serial de animație inspirat din franciza Asterix și Obelix

Acest serial de televiziune, bazat pe lumea fantastică a lui Asterix, va avea premiera pe Minimax pe data de 26 august. Episoadele sunt programate să fie difuzate zilnic, la orele 21:55 și 16:25, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Poveștile cu Asterix, Obelix și cățelușul Dogmatix sunt cunoscute de mulți. Aceste aventuri amuzante au debutat în 1959 și de-a lungul anilor au bucurat inimile multora. „Dogmatix și Neînduplecații” reprezintă primul serial animat franțuzesc de tip spin-off. Acesta prezintă o poveste plină de veselie care are loc înainte de evenimentele bine-cunoscute de fanii seriei. Personajul principal este cățelușul Dogmatix, însoțit de prietenii săi. Împreună, ei formează o echipă formidabilă care rezistă ocupației romane în orașul Luteția, cunoscut mai târziu sub numele de Paris.
https://www.hdsatelit.com/2023/08/minimax-va-difuza-dogmatix-si.html

TVR, precizări după articolele despre lipsa de cosmetice din instituţie. „O situaţie tranzitorie aferentă lunii august”

TVR vine cu precizări despre situaţia cosmeticelor din instituţie, după ce Libertatea a prezentat o notă internă în care se menţiona că invitaţii ar trebui să vină machiaţi şi coafaţi în emisiunile posturilor public. „Nota internă apărută în presă reprezenta o comunicare internă între departamentele SRTv, comunicare ce viza o situaţie tranzitorie aferentă lunii august”, spun reprezentanţii TVR într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro. TVR explică totodată că postul a demarat de două luni procedura de achiziţie a cosmeticelor, însă Comitetul Director, cel care aprobă astfel de achiziţii, a cerut „normative de consum”, în contextul în care existau şi suspiciuni potrivit cărora mai multe persoane au beneficiat de servicii de coafură şi machiaj deşi nu aveau acest drept.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/probleme-cosmetice-tvr-21293598

EXCLUSIV! Alte trei posturi TV transmit Festivalul Mamaia, ediţia aniversară - 60. Ce conţine programul din fiecare seară

După o pauză de 11 ani, Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia revine anul acesta în forţă. Ediţia cu numărul 60 va fi transmisă la TV de patru, nu doar de un post TV. După ce ieri TVR 2 a transmis un comunicat de presă în care a confirmat că va difuza integral recitalurile şi concertele care vor avea loc în Piaţeta Perla din Mamaia în perioada 25-27 august, Paginademedia.ro află că alte trei canale au preluat drepturile de difuzare: Kiss TV, Magic TV şi Rock TV. UPDATE. şi Televiziunea Favorit TV a anunţat că va transmite Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia. Ediţia din acest an a Festivalului de Muzică Uşoară Mamaia este organizată de Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada” şi produsă de Media Group Services International, parte a grupului AG Radio Holding, care deţine, printre alte entităţi media, posturile radio Kiss FM, Magic FM şi Rock FM.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/festivalul-mamaia-program-preluare-tv-21293545

„Permiteţi ziariştilor accesul în tunelurile secrete”! CNA, ironii pentru televiziunea Naşul TV, care a difuzat imagini cu presupusele tuneluri din Munţii Bucegi.

CNA, mesaj viral pe Facebook, după ironii la adresa televiziunii Naşul TV, fondată de Radu Moraru. În şedinţa de miercuri, forul audiovizual a analizat, printre altele, şi fragmente dintr-o emisiune de pe Naşul TV, în care a fost invitat influencerul britanic Sacha Stone, care a prezentat presupuse „imagini din interiorul munţilor Bucegi”. După dezbaterea subiectul, CNA a decis să răspundă ironic, pe Facebook acestei speţe. „Moderatoarea emisiunii, doamna Gabriela Caliţescu, nu a prezentat dovezi independente cu privire la aceste informaţii, unul dintre motivele invocate de domnia-sa fiind că accesul în tunelurile din Bucegi este interzis. Consiliul a decis, în unanimitate, să amâne analiza emisiunii cu două săptămâni pentru a permite echipei de ziarişti de la Naşul TV să verifice la faţa locului existenţa tunelurilor şi a construcţiilor din interiorul acestora.
https://www.paginademedia.ro/cna/cna-mesaj-tuneluri-secrete-bucegi-21293557

PARTENERIAT. Realizatoarea TV Kristine Bago, rubrică în ziarul Nine O'Clock

PARTENERIAT. Colaborare între ziarul diplomatic "Nine O'Clock" şi Dr. Kristine Bago, auditor financiar cu o vastă experienţă în industrie - former Big4 Alumna, antreprenoare în domeniul serviciilor financiare, formator de opinie economică & realizatoare TV. Bago a realizat emisiunea Săptămâna Financiară, la postul TV Profit News. Practic, Kristine Bago va realiza o rubrică specială dedicată auditului financiar în ziarul de limbă engleză Nine O'Clock - The Interview of the Week (Interviul săptămânii). Reamintim că publicaţia Nine O'Clock a fost cumpărată, în această vară, de distribuitorul de presă Manpres.
https://www.paginademedia.ro/parteneriat/parteneriat-nine-o-clock-kristine-bago-21294109

Antena 1 anunţă premiera sezonului 15 al show-ului iUmor

Antena 1 anunţă premiera noului sezon iUmor. Emisiunea de stand-up ajunsă la cel de-al 15-lea sezon, va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.30. În noul sezon emisiunea va avea un alt cuplu de prezentatori şi un nou membru al juriului. Astfel că la masa juriului s-a alăturat actorul Cosmin Natanticu, după plecarea lui Nelu Cortea (câştigător America Express), iar în rol de gazde au venit comedianţii Emi şi Cuza, de la Noaptea Târziu, în locul lui Şerban Copoţ şi al lui Dan Badea.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/iumor-sezonul-15-premiera-21294228

Life & Style, o nouă emisiune la Prima TV. Cine va prezenta?

Emisiune nouă la Prima TV. Postul de televiziune pregăteşte un nou format, care se numeşte Life & Style şi va prezenta destinaţii de călătorie, obiceiuri, stilul de viaţă al localnicilor şi reţele gastronomice ale respectivei zone. Formatul va fi găzduit de Maria Andrei (fost manechin, fashion editor şi Beauty Director pentru revistele Cosmopolitan, Femeia, Burda şi altele). De asemenea, Maria a realizat o rubrică despre modă în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, moderat de Cristi Brancu, dar şi la alte emisiuni TV.
https://www.paginademedia.ro/stiri-media/life-style-emisiune-noua-prima-tv-maria-andrei-21294168

Când începe noul sezon „iUmor“. „Felicitări Antena 1, că ne-aţi angajat din nou“

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juriului și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon „iUmor – O nebunie de comedie“. Noul sezon al show-ului va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Sezonul 15 vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare. Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului împreună cu Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, în vreme ce Emi şi Cuza vor fi alături de participanţi, în culisele show-ului. „Ce pot să spun despre acest sezon? Cu siguranţă că e unul absolut plin de umor! Sigur că nu mă arunc acum să spun că toţi concurenţii care au venit în faţa noastră au fost cei mai inspiraţi, dar au şi ei rolul lor. Va fi o demenţă controlată, deşi, pe ici pe colo, a fost greu de ţinut în frâu, cel puţin în ceea ce mă priveşte! Eu zic că n-ai scăpare, dacă te uiţi de la prima ediţie a noului sezon, cu siguranţă o să te uiţi până la final“, a dezvăluit Cosmin Natanticu, noul membru al juriului.
https://adevarul.ro/showbiz/tv/cand-incepe-noul-sezon-iumor-felicitari-antena-2294401.html

Apel de proiecte de 100 de milioane euro pentru digitalizarea instituţiilor din domeniul sănătăţii

Ministerul Sănătăţii a lansat, joi, un nou apel de proiecte, în valoare de 100 de milioane de euro, pentru digitalizarea instituţiilor din domeniul sănătăţii. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, este vorba despre achiziţionarea de echipamente IT şi de soluţii digitale pentru debirocratizarea administraţiei medicale. „La apelul de proiecte vor putea aplica Direcţiile de Sănătate Publică, Institutul Naţional de Sănătate Publică, Institutul Naţional de Transfuzii, Serviciile de Ambulanţă, Agenţia Naţională de Transplant şi lista poate continua. Proiectele de digitalizare din Sănătate vin în strânsă legătură cu elaborarea primei Strategii Naţionale de Digitalizare în Sănătate, proiect demarat în luna iunie în parteneriat cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi toţi reprezentanţii principalelor instituţii medicale din România”, adaugă sursa citată.
https://www.g4media.ro/apel-de-proiecte-de-100-de-milioane-euro-pentru-digitalizarea-institutiilor-din-domeniul-sanatatii.html

Critici de film din Suedia, Israel, Serbia, în juriul Bucharest International Film Festival 2023

Criticii de film Gunnar Bergdahl (Suedia), Shaïma Issaa (Israel), Dejan Petrović (Serbia) şi regizoarele Iulia Rugină şi Catrinel Dănăiaţă din România alcătuiesc juriul ediţiei a XIX-a a Bucharest International Film Festival, care va avea loc în perioada 15-22 septembrie. Bucharest International Film Festival (BIFF) este bucuros să anunţe membrii juriului care vor evalua şi premia filmele participante la cea de-a XIX-a ediţie a festivalului. Anul acesta, juriul va fi alcătuit din personalităţi marcante ale lumii cinematografiei, care vor avea sarcina de a evalua şi recunoaşte excelenţa în regie, interpretare, scenariu, imagine şi multe alte aspecte esenţiale ale producţiilor cinematografice.
https://www.news.ro/entertainment/critici-de-film-din-suedia-israel-serbia-in-juriul-bucharest-international-film-festival-2023-1922402624162023081621294112

(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL