×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.08.2023 14:48:41

Premierele lunii septembrie la televiziunea National GeographicBucurești (MEDIA EXPRES) / 28 aug 2023 / National Geographic a anunțat premierele lunii septembrie cu documentare despre natură, istorie, societate și tehnologia verde în domeniul automobilelor de lux.

MARILE LACURI: SECRETE DIN ADÂNCURI va fi difuzat pe 6 septembrie la ora 22:00. Documentarul prezintă descoperirile din ultima decadă a navelor din Marile Lacuri, explorarea și recuperarea epavelor acestora.


HITLER: ARHIVELE PIERDUTE ALE CELUI DE-AL TREILEA REICH va fi difuzat în fiecare luni, începând cu data de 11 septembrie, la ora 22:00. Documentarul britanic analizează ascensiunea, crimele și decăderea lui Adolf Hitler și a Germaniei naziste prin analiza unor fotografii digitizate, rareori văzute.

AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL: SECRETE VĂZUTE DE SUS SEZONUL 2 va fi difuzat în fiecare luni, începând cu data de 18 septembrie, la ora 21:00, serie ce dezvăluie povești extraordinare din cel de-al Doilea Război Mondial dintr-o perspectivă complet nouă.


VIAȚA SUB ZERO GRADE: INSULA FĂRĂ LEGI sezonul 6 va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu data de 23 septembrie, de la ora 16:00. Documentarul urmărește poveștile originale despre supraviețuirea unui popor și a comunității sale într-o comunitate izolată din Alaska.

SUPERMAȘINI: TEHNOLOGIE DE LUX SEZONUL 2 va fi difuzat în fiecare marți, începând cu data de 26 septembrie, la ora 22:00. Seria prezintă regulile pentru producția de mașini de înaltă performanță și cum cei mai emblematici producători de mașini trebuie să combine designul unic și cea mai nouă tehnologie pentru a crea prima generație de supermașini verzi.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL