×

Programe TV -- Data și ora publicării: 28.08.2023 14:58:59

„Aproape în paradis” sezonul al doilea are premiera pe 5 septembrie la DIVABucurești (MEDIA EXPRES) / 28 aug 2023 / Sezonul al doilea al primului serial american filmat integral în Filipine „Aproape în paradis” (2021), are premiera în România la Diva pe 5 septembrie, de la 21:00, cu două episoade. Aventurile lui Alex Walker (Christian Kane) vor continua în fiecare marți, la aceeași oră, cu difuzarea a câte două episoade.

Agentul DEA Alex Walker (Christian Kane) este forțat să iasă la pensie din cauza problemelor de inimă: s-a săturat să vadă cum traficanții pe care îi prinde scapă ușor. Îi pune capac faptul că partenerul lui îl trădează, în timpul unei operațiuni. Așa că se mută pe Insula Cebu, în Filipine – locul unde cu ani în urmă a vizitat o plajă liniștită, lipsită de agitație și turiști.

Alex cumpără un magazin de suveniruri pe plajă și speră ca noua sa ocupație să-l ajute să scape de stres și de hipertensiune. Dar, la fața locului, descoperă ditamai resortul hotelier și află că Cebu este acum plin de criminali care au propriile planuri.

Așa că Walker este rapid atras înapoi în acțiune: devine consultant al poliției și lucrează alături de detectivii Kai Mendoza (Samantha Richelle) și Ernesto Almares (Arthur Acuña).

În cele 10 episoade noi ale serialului „Aproape în paradis”, cei trei caută o cruce din cauza căreia a fost omorât un preot, intră sub acoperire într-un turneu underground de badminton, într-o sectă periculoasă și la închisoare, iar Alex e confruntat de fosta lui soție și de... o fantomă.

Și își dă seama că – dacă vrea să se simtă ca acasă pe Insula Cebu – trebuie să lase locurile și oamenii și aici să i se strecoare în suflet.

În ultimele episoade, Alex și Kai se pregătesc să părăsească insula (el pentru ferma lui din Texas, ea pentru un nou post în Manila), iar sezonul se termină cu o situație tensionată de zile mari, apropo de relația dintre ei.

Fanii seriei sunt invitați să urmărească sezonul 2 din „Aproape în paradis” difuzat din 5 septembrie, de la ora 21:00, pentru prima dată în România numai la DIVA. Și să nu rateze ultimele două episoade ale acestei serii, care sunt programate pe data de 3 octombrie.

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL