×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 29.08.2023 10:22:23

NOUTĂȚILE LUNII SEPTEMBRIE LA DISNEY+București (MEDIA EXPRES) / 29 aug 2023 / Serviciul de streaming Disney+ care difuzează filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+, începe toamna cu mai multe seriale și filme care au premiera pe 6 septembrie: SPION PE CONT PROPRIU SEZOANELE 4-5 / BURN NOTICE S4-S5, CELE TREI / DIE DREI!!!, EU SUNT GROOT SEZONUL 2 / I AM GROOT și FX LEGE ȘI DREPTATE: ORAȘUL PRIMORDIAL / FX´s JUSTIFIED: CITY PRIMEVAL.

Disney+ promovează într-un anunț și filmele noi "care să vă ajute să treceți mai ușor peste dorul zilelor petrecute pe plajă, în natură sau la festivalurile de muzică": serialul FX "Lege și Dreptate: Orașul Fricii", "Mica Sirena", thrillerul psihologic "Nimeni nu te va salva" și seria documentară "Animale În Prim-plan cu Bertie Gregory".

Prezentăm în continuare premierele lunii septembrie la Disney+:

EU SUNT GROOT SEZONUL 2
I AM GROOT
SERIAL ORIGINAL MARVEL
6 septembrie
Toate episoadele sunt disponibile

Avândul-l ca protagonist pe îndragitul copacel Baby Groot, "I Am Groot" Sezonul 2 este o colecție de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi și neobișnuite. Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuț poznaș! Așadar, pregătiți-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenției în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie și intrând în probleme printre stele. Toate cele cinci scurtmetraje vor putea fi vizionate de telespectatori la data lansării.

FX LEGE ȘI DREPTATE: ORAȘUL PRIMORDIAL
FX´s JUSTIFIED: CITY PRIMEVAL
SERIAL ORIGINAL
6 Septembrie
Toate episoadele sunt disponibile
După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O întâlnire întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat odată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, dar și cu propriul ei joc în desfășurare. Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viață din orașul Primeval.

MICA SIRENĂ
THE LITTLE MERMAID
FILM DISNEY

6 septembrie
Doar pe Disney+
Mica sirenă este reinterpretarea filmului live-action a a îndrăgitului musical clasic de animație Disney, sub semnătura regizorului vizionar Rob Marshall. Filmul este povestea lui Ariel, o sirenă tânără, frumoasă și plină de viață, doritoare de aventură. Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața apei, se îndrăgostește de îndrăznețul prinț Eric. Deși sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să-și urmeze inima. Ea face un pact cu vrăjitoarea malefică a mării, Ursula, care îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar care, în cele din urmă, îi pune viața - și coroana tatălui ei - în pericol.

ANIMALE ÎN PRIM-PLAN CU BERTIE GREGORY
ANIMALS UP CLOSE WITH BERTIE GREGORY
SERIAL ORIGINAL DISNEY+ DE LA NATIONAL GEOGRAPHIC
13 septembrie
Toate episoadele sunt disponibile
Bertie Gregory călătorește prin lume pentru a arăta viața de zi cu zi a unor animale extraordinare, așa cum nu prezentată până acum. Echipați cu tehnologie de ultimă generație, el și echipa sa înfruntă condiții extreme pentru a dezvălui provocările pe care le îndură aceste animale. "Animale în prim-plan cu Bertie Gregory" prezintă toate momentele cu care el și echipa sa se confruntă în timp ce se adaptează la viața sălbatică imprevizibilă din medii îndepărtate, unde filmările rareori decurg conform planului.

CEALALTĂ FATĂ DE CULOARE
THE OTHER BLACK GIRL
SERIAL ORIGINAL
13 septembrie
Toate episoadele sunt disponibile

Nella, un asistent editorial, s-a săturat să fie singura fată de culoare din compania ei, așa că este încântată când Hazel este angajată. Dar, pe măsură ce Hazel începe să se bucure de tot mai mult succes, Nella descoperă că se petrece ceva sinistru în cadrul companiei.


NIMENI NU TE VA SALVA
NO ONE WILL SAVE YOU
FILM 20TH CENTURY

22 septembrie
Doar pe Disney+
Nimeni nu te va salva o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.

THE KARDASHIANS
SEZONUL 4
SERIAL ORIGINAL
28 septembrie
Un episod nou în fiecare săptămână

Camerele de filmat s-au întors și au acces complet în viața personală și privată a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. De la a doua șansă și noi începuturi până la binecuvântări neașteptate, ele continuă să se descopere, reamintindu-ne că cea mai frumoasă parte a vieții este familia.

Știai că?
Noi episoade non-stop: Disney+ aduce săptămânal noi episoade din serialele tale preferate de la Crime în imobil (Only Murders In The Building) la Bleach: Thousand-Year Blood War și Futurama, Tată în stil american (American Dad) și Star Wars: Ahsoka. Exista ceva pentru fiecare!
Dacă ți-a plăcut Prada (Prey) încearcă și Nimeni nu te va salva (No One Will Save You): Kaitlyn Dever va juca în captivantul thriller psihologic științifico-fantastic al 20 Century Studios, care o prezintă pe tânăra Brynn Adams, care își găsește liniștea între pereții casei în care a crescut - până când este trezită într-o noapte de zgomote ciudate produse de intruși cu siguranță nepământeni.

ALTE NOUTĂȚI ÎN SEPTEMBRIE
SPION PE CONT PROPRIU SEZOANELE 4-5 / BURN NOTICE S4-S5 - Disponibil din 6 septembrie
CELE TREI / DIE DREI!!! - Disponibil din 6 septembrie
LANG LANG INTERPRETEAZĂ MUZICĂ DISNEY / LANG LANG PLAYS DISNEY - Disponibil din 15 septembrie
IREZISTIBIL / IRRESISTIBLE - Disponibil din 20 septembrie
SUB SOARELE PHILADELPHIEI SEZONUL 16 / FX´S IT’S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA S16 - Disponibil din 20 septembrie
TATĂ ÎN STIL AMERICAN SEZONUL 19 / AMERICAN DAD S19 - Disponibil din 20 septembrie
NEBUNUL NOSTRU / THIS FOOL S2 - Disponibil din 27 septembrie

(MEDIA EXPRES)Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL