×

Programe TV -- Data și ora publicării: 30.08.2023 14:22:46

Focus Sat TV și aplicația Focus Sat difuzează în premieră rugby și padel



București (MEDIA EXPRES) / 30 aug 2023 / În această toamnă, pasionații sporturilor de contact şi ale celor cu rachete sunt invitați la Focus Sat TV și în Aplicatia Focus Sat pentru o serie de competiții sportive noi: rugby, un sport cu tradiție și apreciat în România, şi padel, un sport care a cucerit lumea într-un timp record şi care devine din ce în ce mai popular.

Noul conținut sportiv este difuzat live la Focus Sat TV în zilele de week-end şi este disponibil în reluare timp de șapte zile în Aplicatia Focus Sat, astfel încât utilizatorii să aibă acces la ele oricând doresc pe orice dispozitiv smart.

Competițiile sportive disponibile acum şi exclusiv în portofoliul Focus Sat sunt: Competiția profesionistä TOP 14, creată în 1892 şi operată de Liga Naţională Franceză de Rugby, începând din 1998. Competiția este organizată de una dintre cele trei mari ligi de rugby din Europa și este alcătuită din cele mai puternice 14 cluburi din Franţa care concurează pentru un loc în Cupa Campionilor Europeni la Rugby.

TOP 14 se desfăşoară în perioada august - iunie anul următor, în două etape: faza calificărilor (la care participă toate cluburile) şi faza finală (prin eliminare directă, pentru primele şase echipe).

Finala va avea loc pe Stade de France din Paris, iar câştigătorul va primi trofeul Scutul lui Brennus". Ultimele două clasate din faza calificărilor retrogradează în cel de-al doilea eşalon valoric, Pro D2, în timp ce primele două cluburi din Pro D2 promovează în TOP 14.

Echipele care termină pe primele opt locuri ale TOP 14 reprezintă Franţa în Cupa Campionilor Europeni la Rugby.

Începând din august, cele mai importante meciuri din TOP 14 sunt transmise live la Focus Sat TV, iar în Focus Sat App pot fi urmărite live şi în reluare. Octavian Pescaru, fost sportiv de performanță, jurnalist, comentator sportiv, producător cu o experiență de peste 30 de ani, asigură comentariile live pentru acestea.

World Padel Tour şi Premier Padel prezintă un sport cu rachetă care combină elemente din tenis, squash si badminton. Inventat în 1969 de omul de afaceri mexican Enrique Corcuer, acesta este practicat de peste opt milioane de jucători din întreaga lume, mai ales în țările hispanice.

World Padel Tour (WPT) este cel mai mare şi cel mai urmărit circuit profesionist de padel din lume. Ediția din acest an este una aniversară, care marchează 10 ani de când Padel Pro Tour a devenit World Padel Tour. De-a lungul întregului an 2023, WPT include un total 27 de turnee, in 14 țări diferite, din Abu Dhabi şi Viena, până în Amsterdam şi Barcelona.

Pentru sezonul din 2023, WPT a simplificat structura competițională: un singur turneu include calificările şi runda principală. La sfârşitul acestei veri, in Finlanda vor sosi peste 250 dintre cei mai buni jucători de padel din lume.

Premier Padel (PP) este turneul profesionist care se desfășoară numai în Qatar, Italia, Franța, Argentina şi Mexic. Ambele circuite sunt recunoscute de către Federația Internațională de Padel. Începând din septembrie, cele mai importante confruntări vor putea fi urmărite live la Focus Sat TV, live şi în reluare în Focus Sat App.

Programul noilor competiții sportive transmise în direct la Focus Sat TV şi în Aplicatia Focus Sat este următorul:

- sâmbătă (2 septembrie), de la ora 16:00 - Rugby TOP 14: Oyonnax vs Toulouse;
- sâmbătă (2 septembrie), de la ora 22:05 - Rugby TOP 14: Clermont vs La Rochelle:
- duminică (3 septembrie), de la ora 14:00 - World Padel Tour Finland Open 100: Finala Feminină şi Masculină );
- duminică (3 septembrie), de la ora 22:05 - Rugby TOP 14: Bordeaux vs Toulon.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, din 2004, iar aplicația OTT de ultimă generație Focus Sat App poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil, cu funcţii interactive ce permit repornirea şi reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium.

Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l. - unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, din care mai fac parte următoarele branduri: Canal Digitaal şi Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen şi TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria şi Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink şi FreeSAT în Republica Cehă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL