×

Programe TV -- Data și ora publicării: 31.08.2023 12:02:17

AXN difuzează în premieră exclusivă în România serialul „CSI: Vegas”București (MEDIA EXPRES) / 31 aug 2023 / AXN a anunțat premiera exclusivă pentru România a serialului „CSI: Vegas”, continuarea fenomenului global „CSI: Crime Scene Investigation”, unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune ale secolului 21, din 4 septembrie, cu difuzare în fiecare luni seara, de la ora 21.00.

William Petersen și Jorja Fox, protagoniștii serialului „CSI: Crime și Investigații”, se întorc în rolurile care i-au consacrat: Gil Grissom și Sara Sidle. Distribuția este completată de actori precum Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon și Mel Rodrigues, care vor interpreta personajele principale ale noii producții.

Serialul urmărește povestea plină de suspans a echipei de criminaliști din Las Vegas, care acum va trebui să facă tot ce îi stă în putință pentru a nu lăsa un dezastru să se întâmple. Un nou grup de investigatori, coordonați de Maxine Roby (Paula Newsome), o femeie puternică și criminalist de excepție, își face apariția, iar împreună cu vechii lor prieteni, Gil Grissom (William Petersen) și Sara Sidle (Jorja Fox), doi detectivi cu experiență și sânge rece, vor încerca să oprească o amenințare fără precedent: cei mai periculoși criminali din închisorile din Las Vegas ar putea fi din nou liberi.

Construite cu măiestrie și autenticitate, personajele din CSI: Vegas conduc investigații complexe, în care detectivii Gil Grissom, Sara Sidle și Maxine Roby trebuie să își folosească abilitățile și intuiția pentru a rezolva cele mai dificile cazuri criminalistice. In timp ce Grissom și Sara se reunesc, odată cu întoarcerea lui Gil în Las Vegas, noi aventuri îi așteaptă cei doi în ”Orașul păcatelor”. De la prietenie, la iubire și rivalitate, relațiile dintre personaje evoluează într-un mod spectaculos și captivant de-a lungul acestui prim sezon din „CSI: Vegas”.

„Sunt încântat să readuc franciza CSI tuturor fanilor care ne-au fost loiali în tot acest timp. Aventura noastră a început chiar în Las Vegas, acum mai bine de 20 de ani, iar faptul că ne întoarcem din nou aici, face această producție cu atât mai specială”, a spus Jerry Bruckheimer, producător executiv al serialului.

Serialul este conceput ca o continuare a blockbuster-ului „CSI: Crime și Investigații”, care a devenit unul dintre cele mai vizionate programe de televiziune din lume între anii 2006 și 2016, având în palmares nu mai puțin de 68 de premii și 127 de nominalizări. În cei 15 ani de difuzare continuă, serialul a primit 6 trofee Emmy, printre care distincția pentru Cea mai bună imagine, Cel mai bun sunet și Cea mai bună cinematografie.

Serialul este produs de CBS Studios, cu Jason Tracey („Elementary - Sherlock Holmes și Dr. Watson”) producător executiv. Lui i se alătură Jerry Bruckheimer, renumitul creator al filmelor „Pirații din Caraibe”, câștigător al premiului Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, și „Top Gun”, premiat de asemenea cu Oscar și Globul de Aur. Echipa de producție este întregită de nume sonore ale cinematografiei americane, precum Jonathan Littman („Lucifer”), Anthony Zuiker („CSI Miami”, „CSI New York”) și Uta Briesewitz, director de imagine premiat cu Emmy.

AXN este o televiziune de filme şi seriale deținută în prezent de Antenna Group din Grecia și operată prin firma olandeză CEE THEMATICS B.V., care în trecut a produs seriale originale precum „Absența”, „Carter”, „Polițiști fără frontiere” și „Hannibal”, dar a difuzat și cele mai noi sezoane ale producțiilor americane „Doctorul cel bun”, „Blacklist” și „NCIS”, conform www.axn.ro.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL