×

Programe TV -- Data și ora publicării: 31.08.2023 12:12:56

Serialul cu detectivi „Surorile Spencer” se lansează la DIVA în 14 septembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 31 aug 2023 / NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer a anunțat premiera în România a noului serial „Surorile Spencer” / "The Spencer Sisters", cele 10 episoade de câte o oră fiind difuzate în fiecare joi, de la ora 21:00, începând din 14 septembrie, la DIVA, câte două episoade odată.

„Surorile Spencer” le are în rolurile principale pe Lea Thompson („Înapoi în viitor”/ "Back to the Future", "Caroline in the City") și Stacey Farber ("Virgin River", „Homleșii” / "Schitt’s Creek") în rolurile unei mame și fiice care înființează o agenție de detectivi particulari.

După un șir de ghinioane, ofițerul de poliție Darby Spencer (Stacey Farber) renunță la slujba ei din Toronto și este forțată să se întoarcă acasă, la mama ei (cu care a rupt legătura), care este scriitoarea de romane polițiste de renume internațional Victoria Spencer (Lea Thompson).

Când cele două sunt forțate să rezolve o crimă împreună, Darby descoperă o latură a Victoriei pe care nu o știa și, în cele din urmă, acceptă să ia parte la o aventură incredibilă: să devină partenera ei, într-o agenție de detectivi particulari.

În ciuda personalităților lor opuse, a diferențelor generaționale și a istoriei familiale complicate, cele două descoperă că ar putea avea mai multe în comun decât credeau. Fiecare episod înseamnă un nou caz care trebuie rezolvat și, chiar dacă stresata Darby și nepăsătoarea Victoria s-ar putea să nu se înțeleagă perfect, cele două descoperă că au nevoie una de alta mai mult decât își dau seama.

În roluri secundare apar Thomas Antony Olajide ("Learn to Swim"), Edward Ruttle („Aripile Nordului”/ "Arctic Air"), Husein Madhavji („Păstrează speranța”/ "Saving Hope"), Ayesha Mansur Gonsalves ("Sort Of"), Rodrigo Massa („Dragonul: Întoarcerea războinicului”/ "El Dragón: Return of a Warrior"), Kaitlyn Leeb („Patinând prin viață”/ "Spinning Out") și Adam Hurtig („Chucky 7”/ "Cult of Chucky").

În roluri episodice apar Andrew Bushell („Hudson și Rex”/ "Hudson & Rex"), Seán Cullen („Detectivul Murdoch”/ "Murdoch Mysteries"), Alex Ozerov („Cardinal”), Paul Popowich („Mayor of Kingstown”), Cindy Sampson („Detectivi particulari”/ "Private Eyes"), Daniel Kash („Bărbatul din Toronto”/ "The Man from Toronto").

„Surorile Spencer” este creat de producătorul executiv Alan McCullough („Detectivi particulari”/ "Private Eyes", „Ofițeri începători”/ "Rookie Blue") și este produs de Entertainment One (eOne) și Buffalo Gal Pictures. McCullough și Jenn Engels sunt producători executivi și showrunneri. Jocelyn Hamilton și Tecca Crosby sunt producători executivi, din partea eOne. Phyllis Laing și Jennifer Beasley sunt producători executivi, din partea Buffalo Gal Pictures.

Televiziunea DIVA este disponibilă prin televiziunea prin cablu și prin satelit pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL