×

Programe TV -- Data și ora publicării: 31.08.2023 14:09:57

Cartoonito a anunțat premiera seriei animate "BatRoțile" / "BatWheels" din universul DCBucurești (MEDIA EXPRES) / 31 aug 2023 / Noua serie animată din universul DC "BatRoțile", sezonul unu, are premiera luni, 4 septembrie, de la ora 17:30 la Cartoonito, potrivit unui comunicat difuzat de Warner Bros. Discovery.

În lumea vibrantă și plină de acțiune a animației BatRoți, Batmobilul, Bibi, Red, și Batman sunt doar câteva din personajele ce continuă să aducă în prim plan aventuri captivante și învățăminte valoroase pentru publicul tânăr.

Stilul inconfundabil al BatRoților promite aventuri palpitante în Orașul Gotham, aventuri potențate de gama cromatică prezentată episod de episod!

Noile episoade vor surprinde alte aventuri, alte situații cărora vehiculele super-eroi vor trebui să le facă față, precum accidentarea lui Jestah în timpul pregătirilor pentru o competiție de sporturi extreme de partea echipei Zoomerilor, epuizarea lui Bibi în urma distracției fără margini, situația limită în care Bam se va găsi, iar laturi ascunse ale Orașului Gotham vor fi aduse la lumină.

De la înfruntarea temerilor personale la abordarea unor provocări neobișnuite, eroii noștri continuă să mențină echilibrul în oraș. Însă, toate acestea sunt posibile numai sub prisma prieteniei și sprijinului constant pe care BatRoțile și le oferă, ce inspiră spectatorilor de toate vârstele mesajul că perioadele dificile sunt mai ușoare de depășit, iar momentele frumoase sunt cu atât mai speciale, când în jurul tău ai persoane sau... automobile care-ți sunt dragi.

După premiera noilor episoade din sezonul unu de luni, 4 septembrie, de la 17:30, este difuzată zilnic, de la aceeași oră, la Cartoonito.

Cartoonito este televiziunea pentru preșcolari și famiilile acestora deținută de Warner Bros. Discovery Kids & Family, printre programele sale principale numărându-se conținutul original pentru preșcolari "Păienjenelul Lucas", "Cârtițel" și "Thomas și Prietenii", produse și deținute de Warner Bros. Discovery, prin Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL