×

Programe TV -- Data și ora publicării: 01.09.2023 10:43:48

Programul televiziunilor Warner Bros. Discovery în septembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 sep 2023 / Toamna aduce mai multe noutăți la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery: Discovery, TLC, HGTV, Warner TV, Eurosport, HBO și Cinemax.

Premiera lunii la Discovery este "Supraviețuire: Singur sau în echipă?", pe 17 septembrie, de la ora 22:00, în care 9 oameni, timp de 21 de zile, sunt supuși unui experiment în larg. Fiecare dintre ei din medii diferite, cu diferite credințe, ajung în Panama pentru a-și testa abilitatea de a colabora, într-un experiment social care le va da șansa de a câștiga o avere. Vor duce diferențele dintre ei la conflicte sau la succes?

Discovery continuă cu programele pline de aventură cu un alt show nou pe 25 septembrie, de la ora 21:00: "Test de supraviețuire: Naufragiați pe o insulă". Seria deja cunoscută abordează o situație de supraviețuire reală, când nouă participanți experimentați sunt blocați pe o insulă îndepărtată. Abandonați fără hartă sau unelte, ei trebuie să își confecționeze ceea ce au nevoie pentru a supraviețui din epavele și resturile împrăștiate pe insulă.

Pe 11 septembrie, de la ora 22:00, TLC aduce cuplul format din Tarek și Heather Rael El Moussa într-un nou show: "Piscine cu probleme". Acest cuplu puternic și faimos atât în viața personală, cât și în cea profesională trec la următorul nivel și pornesc o serie de renovări mai mari și provocatoare. Proaspăt căsătoriți, își aduc povestea și cresc împreună cu cei doi copii pe care Tarek îi are, dar și cu noul copil care urmează să le întregească familia.

"SOS, am probleme de piele", emisiunea unde medicul dermatolog Emma Craythorne tratează pacienți din Marea Britanie, care au probleme extreme cu pielea, revine cu un nou sezon pe 7 septembrie, de la ora 21:00 la TLC.

În septembrie, la Eurosport continuă ultimul turneu de Grand Slam al anului: US Open. Ajuns la ediția cu numărul 143, US Open este în exclusivitate la Eurosport, iar cele două finale vor fi pe 9 septembrie (feminin) și pe 10 septembrie (masculin).

Turul Spaniei (La Vuelta a Espana) continuă până pe 17 septembrie. Fanii ciclismului urmăresc încă de pe 26 august acțiunea începută în Barcelona și așteaptă deznodământul din Madrid, care va avea loc după peste 3.100 de kilometri de sprint, contratimp sau etape montane.

Serile de joi din septembrie stau sub marca Mad Max la Warner TV care aduce, de la ora 21:00, primele trei filme din franciza australiană – "Mad Max" (1979), "Mad Max Road Warrior" (1981) și "Mad Max Beyond Thunderdome" (1985). În "Mad Max Beyond Thunderdome: (1985), difuzat de Warner TV pe 21 septembrie, lui Mel Gibson i se alătură cântăreața Tina Turner, în rolul Aunty Entity.

Septembrie aduce la HGTV un nou show: "Lumea se dezvăluie" – începând de pe 6 septembrie, de la ora 22:00. Designerul de interior Veronica Valencia și echipa sa de experți pornesc într-o aventură de a renova case unice, în care aduc elemente din poveștile și istoria familiilor care locuiesc în ele, căutând în trecutul lor și personalizând designul special pentru ei.

HGTV programează pe 25 septembrie, de la 22:00, un nou sezon "Case imposibil de vândut". Surorile Leslie Davis și Lyndsay Lamb, consultanți în imobiliare, ajută proprietari disperați să-și vândă casele imposibil de vândut. După o primă vizită și inspecție, cele două surori fac renovări de impact, care transformă casele urâte în adevărate atracții imobiliare.

În septembrie, HBO aduce filme și producții de box office. După premiera din cinematografe, "The Flash" vine la HBO pe 3 septembrie, de la ora 20:00. Lumile se contopesc atunci când Barry Allen își folosește superputerile pentru a călători înapoi în timp ca să schimbe evenimentele din trecut.

Lista de producții continuă la HBO cu "Furios și Iute 9" (10 septembrie, 20:00), "Nobody: Eroi de serviciu" (17 septembrie, 20:00), "Un bărbat pe nume Otto" (24 septembrie, 20:00), "Mothering Sunday" (30 septembrie, 20:00), "Emily" (7 septembrie, 20:00) și "Twisted Metal" (din 25 septembrie, în fiecare luni, de la 21:00).

Din 3 septembrie, în fiecare duminică de la 21:00, "Maxine" este difuzat la Cinemax. "Maxine" este o dramă true crime care examinează anchetarea asistentei școlare Maxine Carr și a logodnicului ei, Ian Huntley, mai târziu arestat pentru uciderea elevelor Holly Wells și Jessica Chapman, într-un caz tragic ce a șocat întreaga națiune.

Drama în trei părți explorează relația tumultuoasă, din perspectiva lui Maxine, de ce a mințit pentru el și cum a devenit inamicul public numărul 1, precum și amploarea investigației și frenezia presei în ceea ce privește cea mai mare vânătoare a unui criminal din istoria Marii Britanii.

Tot Cinemax difuzează "Penguin Bloom" de pe 24 septembrie, de la ora 21:00.

Cinemax 2 vine cu trei seri dedicate Miei Farrow și lui Woody Allen cu trei filme clasice: "Trandafirul roșu din Cairo" (4 septembrie, 21:30), "Hannah și surorile ei" (11 septembrie, ora 21:30), "Alice" (18 septembrie, ora 21:30). Printre celelalte titluri Cinemax 2 se află "Fiica mâniei" (3 septembrie, 21:30) și "Metronom" (30 septembrie, 21:30).
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL