×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 07.09.2023 15:00:36

"ELEMENTAR" produs de DISNEY și PIXAR are premiera pe DISNEY+București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Flamă (Ember), o fată iute la minte și înflăcărată, și prietenul ei, Șuvoi (Wade), din cel mai recent film de la Disney și Pixar, "Elementar", ajung pe Disney+ de miercuri, 13 septembrie. Lungmetrajul original apare online odată cu documentarul de making-of "O chimie bună: În culisele filmului Elementar" și scurtmetrajul "Carl are o întâlnire" de la Pixar, care îl prezintă pe Dug, îndrăgitul câine vorbitor.

Lansat în cinematografe în această vară, filmul "Elementar" de la Disney și Pixar, se numără în top 10 filme cu cele mai mari încasări la nivel mondial din 2023, cu venituri de 480 de milioane de dolari în box office-ul global.

Plasat în Orașul Elementelor, unde locuiesc împreună rezidenții din foc, apă, aer și pământ, lungmetrajul o prezintă pe Flamă, a cărei prietenie cu un tip amuzant și naiv pe nume Șuvoi îi pune la încercare convingerile despre lumea în care trăiește.

Regizat de Peter Sohn, produs de Denise Ream, p.g.a., și Pete Docter ca Producator executiv, scenariul "Elementar" este realizat de John Hoberg & Kat Likkel și Brenda Hsueh, după o poveste de Sohn, Hoberg & Likkel și Hsueh.

Peter Sohn, regizorul Pixar, îi conduce pe telespectatori într-o călătorie personală plină de umor prin elementele de inspirație care au stat la baza lungmetrajului de la Disney și Pixar, "Elementar". "Chimie bună: În culisele filmului Elementar" urmărește călătoria părinților săi din Coreea la New York, în timp ce parcurge povestea fostului magazin alimentar al tatălui său în inima Bronxului și exploreaza alegerea sa de a face o carieră în animație, decât să se implice în afacerea familiei. Documentarul este o perspectivă încântătoare asupra influențelor neașteptate care au dus la realizarea acestei comedii plină de aventuri "Elementar".

"Chimie bună: În culisele filmului Elementar" este regizat de Tony Kaplan și produs de Sureena Mann.

Scris și regizat de Bob Peterson, nominalizat la Oscar® și câștigător al premiului Emmy®, și produs de Kim Collins, scurtmetrajul "Carl are o întâlnire" îl găsește pe Carl acceptând cu reticență să meargă la o întâlnire cu o prietenă fără să știe cum funcționează întâlnirile în zilele noastre. Prietenul său Dug intervine pentru a încerca să-l calmeze pe Carl înainte de întâlnire și pentru a-i oferi câteva sfaturi despre cum să-ți faci prieteni - dacă ești un câine.

Noul scurtmetraj, care a avut premiera în deschiderea filmului "Elementar" în cinematografe pe 16 iunie, se alătură unei colecții existente de scurtmetraje, "Aventurile lui Dug", care urmărește peripețiile pline de umor ale simpaticului cățeluș cu zgardă high-tech. Colecția "Aventurile lui Dug" este disponibilă pe Disney+.

De miercuri, 6 septembrie, Disney+ derulează o ofertă promoțională până pe 20 septembrie, pentru clienții noi care se abonează și cei eligibili care se re-abonează și care beneficiază de un cost de 6,99 lei pe lună, pentru o perioadă de trei luni, accesând www.disneyplus.com.

Disney+ este platforma dedicată de streaming in EMEA care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, împreună cu Familia Simpson și multe altele. În anumite teritorii, inclusiv România, include și brandul de divertisment general, Star.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL