×

Profil -- Data și ora publicării: 07.09.2023 17:13:16

La IBC 2023: Dejero va prezenta EnGo 3s pentru transmisiile 4K / UHDBucurești (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Compania canadiană Dejero va prezenta cel mai recent transmițător video mobil EnGo la IBC 2023, în Amsterdam, 15-18 septembrie, standul 2.B51. Noile EnGo 3s au caracteristicile EnGo 3, inclusiv modemuri native 5G și modul GateWay încorporat pentru conectivitate wireless la internet în bandă largă, dar oferă și conectori 12G-SDI și HDMI.

Deoarece 12G-SDI poate furniza o lățime de bandă de opt ori mai mare decât HD-SDI, utilizatorii au acum capacitatea de a gestiona o rată de cadre ridicată și semnale 4K / UHD live, printr-un singur cablu.

"Transmiterea unui format video folosind un cablu în loc de patru înseamnă că există mai puține puncte de eșec în lanțul de semnal", spune Matt Scully, director de management de produs la Dejero.

Proiectată cu arhitectură de antenă RF și 4×4 MIMO, gama EnGo 3 deblochează întregul potențial al conexiunilor 5G și asigură izolarea optimă a antenei.

Modemurile încorporate acceptă o gamă largă de benzi celulare pentru a îmbunătăți performanța 5G, suportând benzi suplimentare utilizate de operatorii din SUA, Canada, Australia, China, Coreea și America Latină la care alte transmițătoare mobile 5G pur și simplu nu se pot conecta.

Tehnologia Smart Blending de la Dejero alimentează gama de transmițătoare mobile EnGo 3 prin combinarea simultană a mai multor conectivități cu fir (bandă largă / fibră) și wireless (3G / 4G / 5G, Wi-Fi, satelit) de la mai mulți furnizori pentru a oferi o "rețea de rețele".

"Capacitatea de a transmite 4K / UHD de pe teren în cel mai eficient mod posibil este absolut esențială pentru echipele de producție media de astăzi", a continuat Scully. "Cu opțiunea de conector 12G-SDI de pe noul EnGo 3s, simplificăm cablarea și oferim mai multe opțiuni atunci când vine vorba de conectivitate IP."

Fondată în 2008, compania privată Dejero are sediul în Waterloo, Ontario, Canada. Dejero combină diverse rețele de telecomunicații, inclusiv 4G / 5G celular, satelit GEO / MEO / LEO și bandă largă fixă, pentru a crea o "rețea de rețele" definită de software gestionată în cloud. Rezultatul este o fiabilitate sporită, o acoperire extinsă și o lățime de bandă mai mare pentru clienții săi globali.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL