×

Profil -- Data și ora publicării: 07.09.2023 18:01:52

Pionierul extended reality Marco Tempest vine la IBC2023București (MEDIA EXPRES) / 7 sep 2023 / Organizatorii IBC au anunțat că tehnologul creativ, iluzionistul și inovatorul mixed reality Marco Tempest va participa la Conferința IBC2023 într-o sesiune gratuită, "Virtual Production & the Metaverse: A future where everyone is invited to play", deschisă tuturor participanților la eveniment.

Tempest este un lider în industrie și lider de gândire care conduce progresul în tehnologiile viitorului, realitatea augmentată (AR) și realitatea virtuală (VR), fiind un pionier în noile experiențe imersive. Tempest este tehnolog creativ la NASA Jet Propulsion Laboratory, Directors Fellow Alumni la MIT Media Lab și fondator al consorțiului de știință, iluzie și tehnologie digitală magicLab.

Într-o sesiune inspirată și dinamică, Tempest va combina inteligența artificială generativă, realitatea mixtă, povestirea, detectarea gestuală și robotica roiului pentru a oferi o privire asupra unui viitor augmentat.

Discursul său va demonstra live pe scenă cum poți interacționa cu noile tehnologii într-o lume virtuală și cum acest nou domeniu poate fi accesibil și echitabil.

Tempest va vorbi sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 13:00, în cadrul Forumului de la RAI Amsterdam, în a doua zi a Conferinței IBC.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL