×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.09.2023 08:11:36

"La Gomera" cu Vlad Ivanov și Catrinel Menghia la Pro Cinema în septembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2023 / Pro Cinema a anunțat mai multe filme de acțiune, thriller și comedie, premiere de Box Office, producții care au marcat istoria cinematografică, dar și filme românești în prima lună de toamnă.

În fiecare joi seară, de la ora 20:30, Pro Cinema difuzează filmele de acțiune devenite clasice cu Chuck Norris. Pe 7 septembrie este programat "Ochi pentru ochi" / "Lone Wolf McQuade", ce urmărește conflictul dintre un ranger și stăpânul drogurilor din Texas. Joi, 14 septembrie, Pro Cinema va difuza filmul "Dispărut în misiune" / "Missing in Action", care spune povestea unui colonel hotărât să elibereze prizonierii americani din Thailanda. Pe 21 septembrie urmează "Codul tăcerii" / "Code of Silence", film ce urmărește războiul dintre un ofițer de poliție din Chicago și banda Comacho, iar la 28 septembrie "Top Dog", o comedie în care polițistul Jake contracarează organizația criminală alături de câinele Reno.

Serile de duminică vor fi dedicate bătăliei veșnice dintre eroi și răufăcători. "Colecționarul de oase" / "The Bone Collector" a deschis seria în prima duminică din septembrie, cu Denzel Washington în rolul principal. Pe 10 septembrie este programat "Legământul" / "The Pledge", ce urmărește cursa detectivului Jerry Black, personaj interpretat de Jack Nicholson, pentru capturarea unui criminal în serie.

Duminică, 17 septembrie, este programat filmul despre aventurile a trei polițiști care nu se cunosc, dar sunt nevoiți să lucreze împreună pentru a rezolva un caz, "Poliţişti în Brooklyn" / "Brooklyn's Finest".

Duminică, 24 septembrie, este ziua filmului românesc, când Pro Cinema va difuza "La Gomera", filmul a cărui premieră a avut loc la Festivalul de film de la Cannes și în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Vlad Ivanov și Catrinel Menghia.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL