×

Profil -- Data și ora publicării: 08.09.2023 10:54:19

WISYCOM introduce noul RPU500-F transciever mobil full-duplex la IBC 2023București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2023 / Italienii de la Wisycom vor prezenta noul transceiver mobil full-duplex RPU500-F la IBC 2023 (Hala 8, Stand C51). Proiectat pentru sport, evenimente live și acoperirea comentatorilor la transmisiile din aer liber, emițătorul-receptor dispune de un transmițător multiband de un Watt (unde este cazul) cu un interfon/receptor IFB nou proiectat.

RPU500-F are o formă ergonomică și compactă (73,1 mm x 64,5 mm x 21,6 mm) care îl face perfect pentru utilizarea în aplicații live care necesită multă mișcare. Cu un acumulator care durează mai mult de cinci ore cu transmisie continuă de mare putere, RPU500-F este, de asemenea, potrivit pentru aplicațiile în care ar putea fi necesare perioade lungi de acoperire.

Afișajul color LCD transflectiv al transceiver-ului asigură lizibilitatea în toate scenariile de iluminare – inclusiv lumina directă a soarelui, care este ideală pentru sport și alte evenimente în aer liber.

Emițătorul funcționează în spectrul 174-960MHz, în timp ce receptorul funcționează în intervalul 440-700MHz și poate funcționa în trei moduri, care sunt selectabile din meniul dispozitivului. Aceasta include bandă ultra-îngustă (lățime de bandă a canalului 12,5k), bandă îngustă (50k) și bandă îngustă îmbunătățită (110k). Lățimea de bandă oferită de modul îmbunătățit face posibilă includerea a până la trei surse audio încorporate pe același dispozitiv. Dispozitivul are, de asemenea, patru butoane programabile "apasă și vorbește" pentru rutarea audio de la distanță pe AUX sau prin Ethernet cu Ember+.

Conceput pentru a funcționa cu receptoarele din seria Wisycom Symphony și transmițătoarele din seria MTK, RPU500-F oferă utilizatorilor un sistem de raportare fără precedent, de calitate broadcast, full-duplex, pe distanță lungă.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL