×

Profil -- Data și ora publicării: 08.09.2023 19:59:14

intoPIX și Bridge Technologies la IBC 2023București (MEDIA EXPRES) / 8 sep 2023 / Compania belgiană intoPIX și Bridge Technologies sunt prezente la IBC cu un parteneriat tehnologic care a început în urmă cu patru ani și rezolvă o provocare veche și continuă pentru industrie în ansamblu: cum să transporte eficient date de înaltă calitate de la o locație la altă locație, folosind cât mai puțină lățime de bandă, într-o cantitate cât mai mare și asigurând cea mai mare viteză, la cel mai mic cost și cu cea mai mare fidelitate vizuală.

Ambele companii își vor prezenta tehnologiile la IBC2023 din Amsterdam, între 15-18 septembrie, la standul intoPIX (#10.D31).

Din 2021, integrarea tehnologiei de compresie JPEG XS în produsele emblematice ale Bridge Technologies, VB440 și VB330, au deschis noi orizonturi pentru difuzare profesioniști, oferind o serie de beneficii utilizatorilor la nivel global. Standardul JPEG XS reprezintă punctul culminant al transportului video de înaltă calitate. Relația triunghiulară dintre latență, calitate și bitrate ar înseamnă că, pe măsură ce calitatea producției începe să crească la 4K și 8K, acestea ar produce un impact asupra întârzierii transportului de semnal și a lățimii de bandă.

Încorporarea compresiei JPEG XS în VB440 și VB330 le permite radiodifuzorilor să realizeze producția în timp real fără a sacrifica calitatea imaginii - deosebit de valoroasă în setările cu lățime de bandă restricționată sau rețele pe distanțe lungi dependente de sincronizarea precisă.

intoPIX https://www.intopix.com/ este o companie belgiană care creează și licențiază standarde de procesare și compresie a imaginilor, cel mai cunoscut fiind standardul JPEG 2000.

Bridge Technologies https://www.bridgetech.tv produce sisteme de monitorizare și analiză, comutatoare inteligente și virtuale, care sunt folosite la nivel global în peste 20.000 de canale de difuzare media, cu peste 900 de milioane abonați, din 94 de țări.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL