×

Programe TV -- Data și ora publicării: 11.09.2023 12:27:19

Începe o nouă săptămână a show-ului Batem Palma?, la PRO TV și pe VOYOBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 sep 2023 / ”Eu, expert în matematică. Experți în distracție, emoții puternice și intuiție sunt cei 24 de concurenți”, spune Cosmin Seleși înainte de startul unei noi săptămâni din show-ul Batem Palma?. De la ora 18:00, de luni până vineri, prezentatorul îi așteaptă pe telespectatori pentru a trăi alături de ei unele dintre cele mai diferite senzații și mai puternice trăiri. O nouă ediție a emisiunii începe în doar câteva ore.

Concurenții care se află în acest moment în show sunt: Ioana Pustianu, Alex Graur, Diana Marinescu, Arthur Mendes, Andreea Ionescu, Cristina Tudorache, Nicu Bocăneț, Anca Ana, Delia Florea, Octav Șapovalov, Francisc Șandor, Cristina Diac, Alexandru Călinescu, Rareș Turda, Ema Șerban, Daniel Ciobotaru, Ana Dimofte, Alex Codița, Mona Vidu, Alexandru Hora, Andrei Cheteleș, Alexandra Chitac și Sebastian Lupu. Lor li se va mai alătura o nouă colegă chiar în această seară.

Exact așa cum precizează și Cosmin, ”toți concurenții trimit mesaje criptate spre inteligența artificială, rugând-o să-i scoată la joc”. Însă, calculatorul are baza de date bine pregătită și știe cui i-a venit rândul să se ia la întrecere cu intuiția. Dacă în acest sezon, 10 concurenți și-au jucat deja șansa, pentru alți cinci, rândul va veni zilele acestea. Fiecare dintre ei speră să elimine cutiile cu sume mici și să câștige un premiu cât mai apropiat de 100.000 de lei... sau poate, în premieră, chiar cea mai mare valoare!

Evident, la capitolul mister, singura care știe cum sunt împărțite sumele în cutii rămâne doamna avocat Eugenia Bube. Deși niciodată nu este dispusă să ofere vreun indiciu despre modul în care a gândit distribuirea, cu siguranță și zilele acestea, Cosmin și concurenții vor încerca să o descoasă.
Este vremea pentru distracție și câștiguri mari! Nu ratați de luni până vineri, de la ora 18:00, cel de-al doilea sezon al show-ului Batem Palma?
Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL