×

Profil -- Data și ora publicării: 11.09.2023 12:28:22

electric.friends lansează noi piese de robotică de studio pentru camerele PTZBucurești (MEDIA EXPRES) / 11 sep 2023 / Compania norvegiană electric.friends, liderul industriei în domeniul roboticii de studio, a anunțat lansarea a două noi sisteme Robotic Elevator (lift robotizat) care răspund nevoii de configurații flexibile de studio.

Dezvăluit la târgul comercial IBC2023 de la Amsterdam, noul studio Robotics Elevators promite să redefinească limitele tehnologiei robotice de studio.

Noul E4S este un lift autonom, iar noul TE4 este un cărucior-elevator cu toate caracteristicile sistemului de cărucior cu șine deja existent, ambele fiind construite cu o combinație de schimbare a jocului prin robotică avansată, estetică de studio și cu suport pentru o gamă largă de camere PTZ.

„Peisajul tehnologic media de astăzi necesită inovație și soluții elegante și versatile”, a declarat John Kjellevold, CEO electric.friends.

Noile ascensoare robotizate ES4 și TE4 vor fi prezentate la standul electric.friends 11.D34 în cadrul IBC2013, în 15-18 septembrie, la RAI Amsterdam.

Companie înființată în 2013, cu sediul la Bergen, pe coasta de vest a Norvegiei, electric.friends este cunoscută pentru soluția sa robotică, care se concentrează pe design și care se îmbină cu designul general al studioului. Turnul, căruciorul și șinele de a doua generație au fost introduse la sediul TV 2 din Bergen, în noiembrie 2017. TV 2 are șase turnuri de proiectare robotizate în funcțiune și a adăugat încă patru la studioul lor știri din Oslo, în 2018. Compania are clienți în Norvegia, Suedia, China, Austria, Elveția, Orientul Mijlociu și Marea Britanie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL