×

Profil -- Data și ora publicării: 14.09.2023 23:02:11

ROTOLIGHT dezvăluie în premieră la IBC luminile ANOVA PRO 3București (MEDIA EXPRES) / 14 sep 2023 / Vizitatorii IBC 2023 vor fi primii care vor asista la prezentarea celei mai avansate lumini pe care Rotolight a produs-o vreodată, ANOVA PRO 3 (stand 12.A14).

Noua lumină LED de producție 1x1 poate fi folosită pe orice vreme, are un sistem optic LED nou-nouț, proiectat la comandă, care oferă rezultate de top din clasă și include o gamă de caracteristici revoluționare, primele în industrie și o versatilitate de neegalat pentru radiodifuzori, realizatori și creatori de conținut. Oriunde.

Bazându-se pe succesul campaniilor Kickstarter anterioare ale mărcii, care au doborât recorduri, inclusiv cea mai de succes lumină LED pentru video și fotografie văzută vreodată în istoria Kickstarter, ANOVA PRO 3 va fi disponibilă comercial din 12 octombrie 2023.

Vizitatorii IBC vor avea o oportunitatea avant-la-lettre de a asista la puterea și versatilitatea ANOVA PRO 3, inclusiv cea mai bună lumină de producție din clasa de peste 22.000 de lux, ceea ce echivalează cu de peste două ori mai mult decât puterea ambelor generații anterioare de lumini ANOVA, și chiar a Rotolight AEOS 2 PRO.

Cu inovații și funcții care economisesc timp, inclusiv rezistența la intemperii IP65, funcționarea nativă a bateriei V-Lock cu putere maximă, afișaj cu ecran tactil, senzor de lumină optic „Magic eye”, control prin aplicație și radio CRMX cu lumen încorporat, ANOVA PRO 3 vine ca un instrument de iluminat extrem de versatil, care se simte la fel de bine în orice locație sau în studio.

Rotolight expune la IBC 2023 care are loc la RAI Amsterdam în perioada 15-18 septembrie, la standul 12.A14, unde, împreună cu noul ANOVA PRO 3, AEOS 2 PRO, NEO 3 PRO, SmartSoft Box și seria premiată Titan vor fi expuse și disponibile pentru teste pe tot parcursul evenimentului.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL