×

Programe TV -- Data și ora publicării: 15.09.2023 10:22:52

Discovery lansează o nouă emisiune de survival "Supraviețuire: Singur sau în echipă?"București (MEDIA EXPRES) / 15 sep 2023 / Discovery lansează "Supraviețuire: Singur sau în echipă?" / "Survive the Raft", descrus ca un experiment social de nouă episoade, începând de duminică, 17 septembrie, de la ora 22:00.

Emisiunea a fost inspirată de studiul comportamental realizat în 1973 de antropologul mexican Santiago Genovés, care a vrut să știe dacă oameni din culturi și medii diverse pot lăsa deoparte diferențele și pot lucra împreună, în timpul unei călătorii de 101 zile pe Acali.

Xincizeci de ani mai târziu, Discovery duce lucrarea revoluționară un pas mai departe, cu o nouă abordare a misiunii originale. Prezentată de Nate Boyer, Beretă Verde a armatei Statelor Unite, jucător de fotbal american și actor, producția va avea premiera pe 17 septembrie de la 22:00, pe Discovery Channel.

Filmată în apropiere de Insulele Perlelor din Panama, emisiunea "Supraviețuire: Singur sau în echipă?" urmărește nouă concurenți care pleacă pe Acali II timp de 21 de zile, pentru a testa dacă interesele personale vor sabota șansa echipei de a câștiga o avere împreună. Miza este mare: cu fiecare misiune reușită, echipa câștigă bani pentru un pot comun, care va fi împărțit în mod egal de către cei care ajung la final.

În fiecare săptămână, participanții trebuie să îndeplinească provocări fizice și intelectuale menite să perturbe și să divizeze grupul. La finalul fiecărui episod, echipajul de pe Acali II are opțiunea de a continua ca grup sau de a schimba unul dintre ei cu un nou participant.

Ce se întâmplă atunci când străini din toate mediile sociale se adună pentru a conviețui și a munci pe mare? 9 oameni, 21 de zile, un experiment în larg. Fiecare dintre ei din medii diferite, cu diferite credințe. Ajung în Panama pentru a-și testa abilitatea de a colabora, într-un experiment social care le va da șansa de a câștiga o avere. Vor duce diferențele dintre ei la conflicte sau la succes?
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL