×

Profil -- Data și ora publicării: 18.09.2023 13:04:19

Încoronarea MS Regelui Charles al III-lea transmisă de BBC a câștigat premiul pentru conținut la IBC2023Amsterdam (MEDIA EXPRES) / 18 sep 2023 / Câștigătorii la celor trei categorii ale IBC Innovation Awards 2023 au fost anunțați la Amsterdam în cadrul IBC 2023, aceștia fiind după cum urmează:

- Creare de conținut: BBC și partenerii pentru cea mai mare rețea pop-up 5G non-publică autonomă din lume pentru contribuții la transmisiuni live folosind spectru partajat, desfășurate pentru încoronarea SM Regele Charles al III-lea;

- Distribuție de conținut: Sky Group pentru platforma sa de redare software nativă în cloud pentru crearea de canale TV cu conținut liniar în Europa;

- Conținut pretutindeni: KAN, care a schimbat modul în care Israelul a urmărit Cupa Mondială Qatar 2022 și Eurovision 2023, cu interacțiune interactivă în timp real cu Sport BUFF.

Câștigătorii la cele trei categorii ale Premiilor IBC Social Impact 2023 au fost:

- Premiul pentru impact social: RTVE, care a folosit inteligența artificială (AI) pentru acoperirea știrilor despre alegerile locale pentru aproape 5.000 de municipalități mici spaniole;

- Diversitate și incluziune: SWI swissinfo.ch, care a introdus un proces bazat pe date pentru a evalua utilizarea unui limbaj incluziv în redacțiile sale digitale multilingve;

- Mediu și durabilitate: Centrele de date Iron Mountain, care sunt pe cale să utilizeze 100% electricitate curată din surse locale 100% din timp, pentru operare fără emisii de carbon.

„Vreau să îi felicit pe câștigătorii din acest an și pe toți ceilalți implicați cu Premiile pentru Inovație și Impact Social 2023”, a declarat Michael Crimp, director executiv al IBC. „Programele câștigătoare reprezintă IBC, un eveniment care caută să inspire, să promoveze și să recunoască inovația transformatoare și schimbarea critică la care asistăm în industria de media și a divertismentului. Ei reprezintă spiritul de pionierat și de colaborare care stau la baza IBC, aducând imaginație și viziune în munca pe care o fac și împărtășind-o cu comunitatea mai largă a Media & Entertainment-ului.”

Cu un aspect nou, premiile IBC din acest an au fost mai strâns aliniate cu programul de conținut care s-a desfășurat în cadrul congresului și a târgului de la Amsterdam.

Premiile pentru inovare au celebrat tehnologia transformatoare care conduce o mare parte din industrie într-o nouă direcție condusă de software și servicii.

Premiile Social Impact din acest an au făcut parte din Programul Changemaker, cu tema Oamenii și Scopul, concentrându-se pe diversitate, durabilitate și utilizarea pozitivă a tehnologiei.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL