×

Profil -- Data și ora publicării: 18.09.2023 14:30:19

Jerry Gepner este noul CEO al IABMAmsterdam (MEDIA EXPRES) / 18 sep 2023 / IABM, asociația internațională de comerț și afaceri pentru tehnologie de difuzare și media, cu 450 de membri în întreaga lume, l-a numit pe Jerry Gepner în poziția de CEO, acesta înlocuindu-l pe Peter White, care a condus organizația aproape 14 ani. White va continua să lucreze cu IABM pe proiecte de consultanță.

Gepner, absolvent al Universității din Carolina de Sud, a avut o carieră lungă și de succes în industria media. De la început, a fost un lider dinamic în televiziunea sportivă, lucrând pentru CBS Sports și ca unul dintre directorii inițiali la Fox Sports, a fost co-fondator și COO al Sportvision, prima companie care a dezvoltat și implementat grafică de realitate augmentată în timp real în fotbalul american, NASCAR și alte sporturi. Mai recent, a ocupat funcția de CTO al grupului, apoi CEO al diviziei la Vitec Group (acum Videndum).

Gepner se alătură IABM de la CP Communications, lider în soluții de producție wireless audio, video și IP, unde a fost COO.

„Suntem încântați să numim pe cineva care va promova eforturile organizației la nivel global”, a declarat Josh Arensberg, președintele Consiliului de Administrație al IABM. „Jerry Gepner este o întâlnire foarte interesantă. Are 20 de ani de experiență în afaceri de nivel C și, în același timp, a câștigat cinci premii Sports Emmy și a fost inclus în Sports Broadcasting Hall of Fame. A fost atât cumpărător, cât și vânzător, oferindu-i o perspectivă excelentă.

„Acesta este tipul de experiență în amploare și profunzime de care avem nevoie”, a adăugat Arensberg. „Suntem încrezători că va conduce IABM înainte ca un puternic avocat al industriei noastre, consolidând IABM ca voce unică de autoritate pentru toți furnizorii de tehnologie media.”

Jerry Gepner a adăugat: „Sunt foarte încântat de această oportunitate. Desigur, am fost foarte conștient de valoarea IABM și aștept cu nerăbdare să pot contribui la succesul său continuu. Organismele comerciale au valoare doar dacă le oferă membrilor lor mai multă influență, mai multă înțelegere și mai multă acoperire. Aștept cu nerăbdare să le susțin pe măsură ce cunosc fiecare companie membru în viitorul apropiat.”

Lucinda Meek, IABM Chief Finance and Operations Officer, a declarat: „IABM a devenit o organizație recunoscută și respectată la nivel internațional. Numirea lui Jerry Gepner subliniază prezența noastră globală, iar întreaga echipă așteaptă cu nerăbdare noi provocări, pe măsură ce mergem din ce în ce mai departe în reprezentarea intereselor sectorului tehnologic.”

Gepner a fost prezentat ca noul CEO la IBC2023 dar își va prelua noul rol în luna octombrie, organizația având sediul în Philadelphia, SUA.

IABM este vocea industriei de tehnologie pentru difuzare și media din întreaga lume, fiind unul dintre proprietarii târgului internațional IBC. Gama de servicii pe care le oferă membrilor săi include cercetări de piață și informații, instruire, reprezentare cu experți pe lângă organismele de standardizare și sindicatele din radiodifuziune, dar și căutarea de oportunități în networkingul directorilor executivi și achiziții preferențiale.

Prezentă la fiecare târg major din domeniul difuzării, IABM oferă, de asemenea, un canal valoros de comunicare între producătorii de difuzare, guverne și organismele de reglementare. Activitățile suplimentare ale IABM includ programe de premii pentru inovare și burse menite să stimuleze dezvoltarea industriilor de difuzare și media electronică la nivel internațional. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.theiabm.org.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL