×

Comunicaţii -- Data și ora publicării: 26.09.2023 18:29:34

Fosta directoare UPC Severina Pascu pleacă de la Sunrise (Elveția)București (MEDIA EXPRES) / 26 sep 2023 / Presa internațională de business a anunțat că Severina Pascu urmează să demisioneze din funcția de CEO adjunct și Chief Consumer Officer al companiei de telecomunicații elvețiane Sunrise, la care va rămâne însă consilier executiv pentru încă șase luni.

Pascu va lucra acum alături de CEO-ul Liberty Global, Mike Fries, „pentru a aborda noile provocări și oportunități”.

Richartz și Stefan Fuchs îi vor succeda în funcția de Chief Consumer Officer al brandului Sunrise și, respectiv, Chief Consumer Officer al brandului Flanker.

În calitate de fost CEO al UPC din Elveția, Severina s-a alăturat echipei de conducere a Sunrise, care a fuzionat cu UPC în decembrie 2020. Ea a fost responsabilă pentru ofertele inițiale ale companiei combinate, a stabilit Sunrise ca noul brand principal, a lansat noul portofoliu al diviziei Consumer și a dezvoltat strategia pentru brandurile Flanker, cu Yallo ca furnizor de servicii complete.

André Krause, CEO al Sunrise, a declarat: „Severina Pascu a jucat un rol crucial în conducerea și modelarea fuziunii de succes a Sunrise și UPC în ultimii trei ani, atât la nivel strategic, cât și operațional. Aș dori să-i mulțumesc călduros pentru contribuția ei semnificativă la echipa noastră de conducere, cultura și dezvoltarea cu succes a afacerii de consum și îi doresc tot binele pentru viitor”.

Pascu a lucrat în Liberty Global în calitate de director financiar și director adjunct al Virgin Media, UPC România, a fost COO al Liberty Global Central Europe și apoi CEO UPC Elveția.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL