×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 16.10.2023 10:54:04

Noutățile lunii octombrie în aplicația Focus Sat app și la Focus Sat TVBucurești (MEDIA EXPRES) / 16 oct 2023 / Platforma prin satelit și online Focus Sat TV, respectiv Focus Sat app au anunțat pentru această toamnă un festival de producții CANAL+ Original și Studiocanal din cele mai diverse genuri, bibilioteca VOD din aplicația Focus Sat anunțând săptămânal noi premiere.

Focus Sat app permite descărcarea și urmărirea oriunde și oricând două seriale în premieră produse de CANAL+ Original: „Stagiarii” („Hippocrate”, 2018), un spin-off al filmului francez omonim din 2014, care a fost un succes în cinematografe. Serialul este creația lui Thomas Lilit, care a fost doctor timp de 12 ani (înainte de a deveni regizor) și s-a reapucat de medicină în timpul pandemiei COVID-19.

În povestea episodică, Louise Bourgoin, Alice Belaïdi și Zacharie Chasseriaud joacă rolurile a trei studenți la medicină al căror spital public intră în carantină pe o perioadă nedeterminată. Aceștia trebuie să se ocupe de pacienți și să rezolve crizele apărute în absența medicilor titulari, ajutați de micul legist interpretat de Karim Leklou. Filmările au avut într-o aripă nefolosită a unui spital adevărat, iar producția are două sezoane a câte opt episoade fiecare.

Cu premiera anunțată pentru luni, 30 octombrie, „Instinto” (2019) este un serial spaniol cu opt episoade, care spune povestea lui Marco (Mario Casas), un tânăr de succes impicat într-o relație cu Carol (Ingrid García Jonsson), psiholoaga care îl tratează pe fratele lui autist.

În ciuda faptului că este popular, Marco nu are o viață socială interesantă și este extrem de singuratic. Rămâne bântuit de o traumă din trecut și își găsește confortul doar în sport și în frecventarea unui club privat. Oamenii merg la acest club doar pentru a-și da frâu liber celor mai sălbatice fantezii fără nicio teamă sau restricție.

La capitolul filme, „Cineva, undeva” („Deux moi”, 2019) este disponibil din 7 octombrie. Rémy (François Civil) și Mélanie (Ana Girardot) sunt doi tineri parizieni cu personalități depresive care trăiesc aproape unul de celălalt, însă nu se cunosc. Se vor întâlni ei vreodată?

„Afacerea Clearstream” („L’enquête”, 2014) – disponibil din 14 octombrie, este un thriller francez nominalizat la Premiul César (pentru „Cel mai bun scenariu adaptat”), în care jurnalistul Denis Robert (Gilles Lellouche) aruncă în aer lumea financiară când expune practicile opace ale unei importante instituții bancare europene.

„Jocuri la nivel înalt” („State of Play”, 2009) este disponibil din 15 octombrie. Un hoț este împușcat pe o alee și asistenta unui reprezentant politic cade în fața unui metrou: două morți aparent fără legătură. Reporterul Cal McAffrey (Russell Crowe) ajutat de tânăra Della Frye (Rachel McAdams) încep să deslușască indicii care îi conduc la o mușamalizare corporatistă plină de politicieni corupți, informatori și asasini.

Filmul este adaptarea cinematografică a miniseriei BBC cu același nume din anul 2003.

„Adoratoarea” („Elle l’adore”, 2014) – disponibil din 21 octombrie, este o comedie dublu nominalizată la Premiul César (pentru „Cea mai bună actriță” și „Cel mai bun film de debut”). Muriel (Sandrine Kiberlain), o mamă singură care îl adoră pe cântărețul Vincent Lacroix (Laurent Lafitte), se trezește într-o zi că acesta îi bate la ușă și îi cere ajutorul.

„Opt femei” („8 femmes”, 2002), cu 12 nominalizări la Premiul César, 2 premii la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și 9 alte trofee, este disponibil din 22 octombrie pe Focus Sat app. Filmul este inspirat de piesa de teatru scrisă de Robert Thomas în care spectatorii sunt invitați să ghicească care dintre protagonistele Fanny Ardant, Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Danielle Darrieux, Emmanuelle Béart, Virginie Ledoyen, Ludivine Sagnier și Firmine Richard l-a omorât pe Marcel, capul unei familii care se pregătește de sărbătorile de iarnă în Franța anilor ’50.

„Gelozia” („Jalouse”, 2017) – disponibil din 22 octombrie, este un film în care Nathalie, o profesoară universitară divorțată (Karin Viard, nominalizată la Premiul César pentru acest rol), aflată la vârsta mijlocie, trece de la a fi o femeie afectuoasă la o gelozie de nereprimat față de toți cei apropiați.

Iubitorii producţiilor de filme și seriale europene diverse tematic şi cu cineaşti îndrăzneţi stilistic sunt invitați să verifice săptămânal bibilioteca VOD din Focus Sat app pentru a descoperi noi premiere captivante și multi-premiate. Acestea pot fi descărcate direct din aplicație pe telefonul sau tableta personală și vizionate offline, de oriunde și oricând. Aplicația Focus Sat toate fi testată gratuit timp de 7 zile.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL