×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.10.2023 11:28:19

FilmBox+ a lansat canalul digital smart „Halloween”București (MEDIA EXPRES) / 27 oct 2023 / SPI International, deținut de CANAL+, a anunțat extinderea portofoliului de canale digitale (smart channels) cu noul Halloween Smart Channel.

Halloween Smart Channel conține o colecție specială de filme de groază și aventură, este disponibil exclusiv pe platforma FilmBox+ și funcționează după modelul serviciilor video-on-demand, cu conținut exclusiv.

Inventate de FilmBox, canalele inteligente sunt liste de redare special realizate cu conținut la cerere, care sunt redate într-un mod similar cu funcționarea televiziunilor liniare tradiționale.

Smart Channels pot fi accesate de oriunde prin internet, sunt complet digitale și oferă programe specifice genului sau conținut dedicat anumitor actori, regizori sau teme.

Printre titlurile Halloween Smart Channel se numără „Bun venit în junglă” ("Welcome to the Jungle"), „Vivarium”, „Casa cu cei 9” ("House of 9"), „Scream 4: Coșmarul continuă” ("Scream 4"), „Evadat” ("Escapee"), „Povești de groază de spus pe întuneric” ("Scary Stories to Tell in the Dark").

FilmBox+ a lansat până acum peste 300 de canale inteligente, care răspund unei game de interese diferite - animație, documentare, stil de viață, sport, etc.
Serviciul este disponibil la adresa de web www.filmbox.com, se poate descărca ca aplicație mobilă pentru iOS și Android sau poate fi văzut prin Smart TV pe dispozitive Apple TV, Android TV, Samsung și LG Smart TV.

SPI INTERNATIONAL a pornit din Polonia, devenind în prezent o companie CANAL+ cu operațiuni la nivel global, deține 62 de televiziuni, mai multe produse digitale pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. SPI operează în regiunile Europa Centrală și de Est, Europa de Vest, Asia și Adriatica, inclusiv în Polonia, Cehia, România, Serbia și Țările de Jos. SPI Group deține mărcile FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, diferite televiziuni tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL