×

Timp liber -- Data și ora publicării: 01.11.2023 09:19:45

Un motan Maine Coon din România a devenit campion mondial la FIFe World ShowBucurești (MEDIA EXPRES) / 1 nov 2023 / Un motan adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, născut și crescut în România a câștigat titlul de World Winner 2023 în cadrul celei mai prestigioase expoziții mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de către Franța la Strasbourg, potrivit unui comunicat difuzat de Federația Națională Felinologică Română.

Câștigătorul se numește RO Panco’s Elros, este un motan adult din rasa Maine Coon și a câștigat cea mai dificilă categorie din cadrul concursului.

Crescătorul său este Yann Panco din Bucureşti, care aduce în România primul trofeu mondial cucerit de motan – „FIFe World Winner”.

Concursul s-a desfășurat în Parc des Expositions din Strasbourg, weekendul trecut, 28 - 29 octombrie 2023, unde au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea și câteva mii de vizitatori pe zi.

Premiul este o dovadă a valoarii ridicată a nivelului competițional promovat de peste 18 ani în cadrul Salonului Felin Internațional SofistiCAT, unde pisicile de acest nivel competițional sunt jurizate și câștigă premii care apoi le propulsează în selecțiile mondiale, a precizat Președintele FNFR, Adrian Dragotă.

Acesta a mai spus, la solicitarea Media Expres, că deși numele crescătorului are o sonoritate franceză, acesta este un român, fiind un descendent din familia Ghica.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL