×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 01.11.2023 17:58:41

Rcomandarea noastră pe HBO Max în noiembrie: povestea iubirii tinere și intense dintre Dali și Gala în "Daliland"București (MEDIA EXPRES) / 1 nov 2023 / HBO Max a anunțat premierele - filme și seriale, noi episoade și sezoane ale unor producții mai vechi, documentare și filme pe care le știm deja pe de rost. Recomandarea Media Expres din toate acestea este povestea iubirii tinere și intense dintre geniul artei Salvador Dali și Gala, în "Daliland".

Conceput ca o serie de flashbackuri, "Daliland" prezintă povestea iubirii tinere și intense dintre Dali și Gala și are premiera vineri, 3 noiembrie. Dali îi spune lui James povești din tinerețea lui, printr-o perspectivă romantică, nuanțată de cât de mult tânjește după ce a pierdut.

Tot vineri, 3 noiembrie are premiera "7500", un film în care copilotul american Tobias Ellis se străduiește să salveze viețile pasagerilor și ale echipajului după ce mai mulți teroriști iau cu asalt cabina Airbusului A319 pe drumul de la Berlin la Paris. Cabina piloților devine un câmp de luptă, iar Tobias devine arbitru al vieții și al morții, creând o legătură surprinzătoare cu unul dintre teroriști.

Alte filme care vin pe HBO Max în noiembrie: "Mack și Rita", "8 Mile", sf-ul "65", "Mi-e silă de mine", "Amuțire", "Darkest Hour. Ziua decisivă", "Legea sângelui", "Lorzii crimei", "Din nou îndrăgostită", "Războiul de mâine", "Cavalerii zodiacului" și "Nota perfectă".

Pentru copii, HBO Max difuzează din 11 noiembrie "Broscoi și prietenii săi", inspirat de romanul "Vântul prin sălcii", un serial de animație nou-nouț pentru copiii de 4-7 ani, în care lui Sobol, Șoarece și Broscoi li se alătură Aricel, o tânără cu multă poftă de viață.

"Poveștile Cartoon Network" - sezonul al doilea- sunt relaxante și amuzante și prezintă de sâmbătă, 4 noiembrie, în fiecare episod, o întâmplare din lumea Cartoon Network, într-un stil nou, ușor și captivant, potrivit pentru orice vârstă.


Ce se întâmplă atunci când vrei să dai lovitura în industria muzicală? Aflăm pe HBO Max din sezonul al doilea din serialul "Rap Sh!t", care începe de joi, 9 noiembrie. Issa Rae ne oferă un serial de comedie despre trei femei care vor să aibă succes în muzică în industria din Miami.

Tot în noiembrie vine pe HBO Max și sezonul al doilea din Julia (16 noiembrie). Inspirat de viața extraordinară a Juliei Child, de spiritul ei unic și de serialul ei de lungă durată, care a fost pionierul genului acum popular de emisiuni culinare, acest serial explorează o perioadă a dezvoltării din istoria Americii.

"30 de arginți" (30 Coins) și "Epoca de aur" (The Gilded Age) au adus deja noile sezoane pe HBO Max, dar continuă săptămânal cu noi episoade.


Cât de departe ai merge ca să aperi ideea presei libere? Documentarul "Prețul adevărului" (Price of Truth) spune povestea unui bărbat care riscă totul ca să mențină libertatea de exprimare în Rusia, pe HBO Max de joi, 2 noiembrie.

Povestea împușcării lui Megan Thee Stallion este spusă din două perspective, pe HBO Max, în documentarul "Megan Thee Stallion versus Tory Lanez: O poveste mortală", de miercuri, 8 noiembrie. Documentarul aduce persoane din interior și experți juridici, care se uită la modul în care Tory Lanez încă protestează că este nevinovat și examinează motivele pentru care Megan a fost denigrată pe rețelele de socializare, în ciuda calvarului ei terifiant.

"Ai fost primul meu iubit" (You Were My First Boyfriend) este un documentar hibrid unic în care regizoarea Cecilia Aldarondo pornește într-o călătorie fantastică pentru a-și împăca anii chinuiți de adolescență, analizând unele dintre cele mai formative – și uneori înspăimântătoare – experiențe pe care le-a trăit.

Aldarondo joacă rolul eului ei mai tânăr și îi aruncă pe adolescenți în reconstituiri cathartice ale propriilor amintiri din anii 1990, evidențiind umilințele și dorințele din tinerețe. Oscilând între trecut și prezent cu umor și tristețe, documentarul aruncă o privire serioasă asupra modului în care timpul influențează memoria, explorând ce înseamnă să crești și să faci pace cu traumele adolescenței. Documentarul are premiera pe HBO Max joi, 9 noiembrie.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover

Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2022-2023 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover


Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici© 2001 -  Media Expres SRL