×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 06.11.2023 17:56:03

Serialul „ECHO” din universul MARVEL are premiera pe 10 ianuarie la Disney+București (MEDIA EXPRES) / 6 nov 2023 / Serialul din universul MARVEL „ECHO”, despre eroina care are capacitatea de a copia mișcările oricui la perfecție, are premiera pe 10 ianuarie la Disney+, toate episoadele fiind disponibile în aceeași zi.

Disney a publicat un trailer pentru România pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/DisneyPlusRO/videos/302665042660183.

Având ca slogan "Nicio faptă rea nu rămâne nepedepsită", în noua producție personajul Maya Lopez (interpretat de Alaqua Cox) este urmărit de imperiul criminal al lui Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio). Când călătoria o poartă din nou acasă, ea trebuie să se confrunte cu propria familie și moștenire.

„Echo” este primul serial Marvel care lansează toate episoadele în aceeași zi.

"Echo" îi mai are în distribuție pe Chaske Spencer ("Wild Indian", "The English"), Graham Greene ("1883", "Goliath"), Tantoo Cardinal ("Killers of the Flower Moon", "Stumptown"), Devery Jacobs (FX's "Reservation Dogs", "American Gods"), Zahn McClarnon ("Dark Winds", FX's "Reservation Dogs"), Cody Lightning ("Hei, Viktor! " "Four Sheets to the Wind") și Vincent D'Onofrio ("Hawkeye", "Godfather of Harlem").

Episoadele sunt regizate de Sydney Freeland (Navajo) și Catriona McKenzie (Gunaikurnai). Producătorii executivi sunt Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Victoria Alonso, Richie Palmer, Jason Gavin (Blackfeet), Marion Dayre și Sydney Freeland. Jennifer L. Booth și Amy Rardin sunt coproducători executivi.

Disney+ este platforma de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, inclusiv România, serviciul include și brandul de producții de divertisment general Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL