×

Programe TV -- Data și ora publicării: 08.11.2023 10:58:13

Crăciunul la televiziunea Diva aduce trei premiere în perioada 10-14 noiembrieBucurești (MEDIA EXPRES) / 8 nov 2023 / Crăciunul la DIVA aduce în intervalul 10 – 14 noiembrie trei premiere pline de peisaje de iarnă, nenumărate cadouri sub brad și cupluri care își găsesc fericirea în ciuda oricăror obstacole.

Vineri, 10 noiembrie, de la ora 20:00, DIVA difuzează „O prințesă de Crăciun” ("Jingle Bell Princess", 2021). În urma unei neînțelegeri, sofisticata prințesă Amelia (Merritt Patterson) pierde avionul privat și rămâne izolată în orășelul Tucker (Maine) în perioada sărbătorilor. Așa ajunge să fie invitata unei familii obișnuite, clanul Cutler, din care face parte și atrăgătorul Sam (Trevor Donovan).

Sam și-a pierdut soția și împarte aceeași casă cu mama sa și cu fetița lui, Sophie (Charlie Boyle). Evident că Amelia nu spune nimănui cine este pentru a nu atrage atenția. Ce urmează? O poveste de dragoste care este inspirată de romanul din 2016 scris de Barbara Dunlop: „His Jingle Bell Princess”.

Două zile mai târziu, DIVA prelungește atmosfera regală cu povestea TV „Crăciun regal pe gheață” ("A Royal Christmas on Ice", 2022). Prințul John (Jonathan Stoddard) încearcă să scape de viața la curtea regală și se mută în Statele Unite. Aici începe o afacere într-un orășel din statul New York și se îndrăgostește de o fostă patinatoare olimpică, Abigail (Anna Marie Dobbins).
Filmul este programat duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00.

Marți, 14 noiembrie, de la ora 20:00, telespectatorii sunt invitați să descopere „Pepiniera de Crăciun” ("A Lot Like Christmas", 2021). Jessica Roberts (Maggie Lawson) se ocupă de cel mai cunoscut magazin de brazi din orășelul Hudson Springs (New York) după moartea tatălui ei. Dar afacerea îi este serios amenințată de noul lanț de magazine Harvest Garden Supply (HGS) care își deschide un magazin aici.

Pentru a recuceri clienții atrași de prețurile mici ale noului competitor, Jessica pune în practică sfaturile unuia dintre clienții magazinului ei, Clay Moore (Christopher Russell). Dar acesta ascunde un secret: lucrează pentru HGS!

Diva este o televiziune pentru un public preponderent feminin care se distribuie prin toate serviciile fixe și mobile, inclusiv Digi, Orange, Vodafone și serviciile de televiziune lineară prin internet de tipul LiveTV precum https://livetv.focussat.ro/ și https://go.tvsat.ro/.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL