×

Programe TV -- Data și ora publicării: 10.11.2023 10:28:21

TVR lansează campania „Omul anului”, despre oameni şi fapte extraordinareBucurești (MEDIA EXPRERS) / 9 nov 2023 / Televiziunea Română dă startul proiectului „Omul anului”, o campanie care prezintă poveşti impresionante ale unor oameni care au făcut gesturi de generozitate ieşite din comun sau fapte cu impact deosebit în societate, acte de curaj sau care au avut iniţiative în beneficiul semenilor şi al planetei.

Campania „Omul anului” cuprinde mai multe producţii premium: o serie de 12 reportaje-portret şi două gale-eveniment, în care vor fi dezvăluite şi premiate 12 poveşti ale unor eroi desăvârşiți - fie că au avut intervenţii în situaţii limită, fie că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii, pentru semenii lor, pentru persoane defavorizate sau cu dizabilităţi, pentru educaţie sau sănătate, protejarea animalelor sau a mediului.

Galele vor fi difuzate pe TVR 1, în zilele de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, şi de Revelion, în 31 decembrie 2023, atunci când va fi desemnat câştigătorul campaniei.

„Omul anului” va fi ales dintre cele 12 personaje pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale.

Reportajele-portret, care vor prezenta cele 12 poveşti şi pe protagoniştii acestora, sunt realizate de jurnaliştii TVR din Bucureşti şi de la Studiourile Teritoriale şi vor fi difuzate pe toate canalele SRTv, în perioada noiembrie-decembrie 2023.

Gala din 1 Decembrie, desfăşurată la Palatul Regal și moderată de jurnaliştii Alina Stancu şi Mihai Rădulescu, va fi una de prezentare a celor 12 eroi. În cadrul programului vor fi difuzate versiunile extinse ale celor 12 reportaje-portret, insistând pe impactul şi însemnătatea gestului fiecărui personaj. Va fi seara în care se va da startul votului pentru desemnarea „Omului anului”. Telespectatorii vor fi invitaţi să-şi susţină favoritul prin vot, în perioada 2-20 decembrie 2023.

Proiectul se va încheia în seara de Revelion, în cadrul unei gale grandioase, de celebrare a curajului, bunătăţii şi generozităţii celor 12 personaje şi de desemnare a marelui câştigător. Programul, prezentat de Iuliana Tudor, va conţine momente artistice ale unor invitaţi speciali care-i vor susţine pe protagoniştii campaniei.

Lansarea proiectului va avea loc în emisiunea „Punctul critic”, difuzată la TVR 1, astăzi, 9 noiembrie 2023, ora 18.00, o ediție cu tema de dezbatere „De ce are nevoie România de modele?”, în care vor fi prezentate, în premieră, două dintre portretele eroilor selectaţi. Într-o ediţie ulterioară a emisiunii „Punctul critic”, gazdele campaniei vor fi prezente în studio cu amănunte despre proiect și despre rolul lor în cadrul Galelor.

Mai multe informaţii despre etapele campaniei, portretele video şi prezentările protagoniştilor, regulamentul de vot şi alte informaţii utile vor fi prezentate în curând.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL