×

Programe TV -- Data și ora publicării: 16.11.2023 10:47:03

Seria premierelor de Crăciun continuă la DIVA cu 3 filme noi în perioada 17-21 noiembrie



București (MEDIA EXPRES) / 16 nov 2023 / Seria-maraton de filme de Crăciun continuă la DIVA și în perioada 17-21 noiembrie, cu multe povești romantice tematice, în fiecare zi, între orele 06:00-02:00.

Săptămâna aceasta, prima dintre cele trei premiere difuzate de DIVA în cadrul maratonului tematic este „Crăciunul ești tu” (”Christmas Is You”, 2021). Filmul este programat vineri, 17 noiembrie, de la ora 20:00 și o are drept protagonistă pe Emma Bloom (Becca Tobin), care încearcă să-și convingă fostul iubit – Tyler Thorn (Matthew MacCaull), devenit un cântăreț celebru – să semneze un contract cu casa ei de discuri, în aceeași perioadă în care încearcă să salveze un eveniment local dedicat colindelor.

Duminică, 19 noiembrie, de la ora 16:00, DIVA difuzează premiera „O stea de Crăciun” (”A Christmas Star”, 2021), în care astronomul Madeline (Sara Canning) descoperă că, înainte de Crăciun, în orășelul Summit View va avea loc o impresionantă ploaie de meteoriți. Așa că încearcă să-i convingă pe localnici să-și stingă instalațiile, pentru a vedea mai bine impresionantul eveniment ceresc. Evident, nu va fi ușor, deci are nevoie de tot ajutorul lui Ryan (Daniel Lissing), pădurarul local.

A treia premieră de Crăciun la DIVA din această săptămână este „Un prinț cadou” (”Royally Wrapped for Christmas”, 2021). Invitată la o sărbătoare din regatul fictiv Valdonia, directoarea unei organizații caritabile internaționale care împlinește 100 de ani – Lindsay (Jen Lilley) – se apropie de prințul Aiden (Brendan Fehr). Cei doi s-au cunoscut la New York, dar eroina noastră nu și-a dat seama cu cine stă de vorbă, iar revederea lor pare a fi ocazia perfectă pentru ca Aiden să scape de logodna cu o prințesă și să-și găsească adevărata jumătate. Filmul este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 20:00.

Săptămâna viitoare, seria de filme tematice difuzate de DIVA în așteptarea lui Moș Crăciun continuă, cu alte 3 premiere, programate marțea, vinerea (de la ora 20:00) și duminica (de la 16:00). Cadourile tv cu final fericit își așteaptă fanii în fiecare zi (între orele 06:00 și 02:00)

Televiziunea DIVA face parte din grupul NBC Universal și este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRESS)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL