×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.11.2023 13:28:48

DIVA a anunțat premierele de Crăciun din ultima săptămână a lunii noiembrie



București (MEDIA EXPRES) / 22 nov 2023 / Maratonul de filme festive de Crăciun continuă în ultima săptămână din noiembrie la DIVA cu trei premiere „The Great Christmas Switch”, „Much Ado About Christmas” și „Joy for Christmas”.

„Rocada de Crăciun” („The Great Christmas Switch”, 2021) are premiera vineri, 24 noiembrie, de la ora 20:00. Două surori gemene fac schimb de vieți de sărbători pentru a scăpa temporar de rutina zilnică. Sophia și Kaelynn sunt ambele interpretate de actrița Sarah Lind. Sophia trăiește la oraș unde are un loc de muncă obositor și își petrece puținul timp liber distrându-se. Kaelynn trăiește în suburbii, are doi copii și e despărțită de soțul ei. Când cei mici merg de Crăciun în Florida, Kaelynn și Sophia fac schimb între ele. Dar planul de-acasă nu se potrivește cu socoteala din târg: excursia în Florida se anulează iar Sophia ramane blocată alături de nepoți, iar Kaelynn se împrietenește cu un pompier atrăgător.

Duminică, 26 noiembrie, de la ora 16:00, „Mult zgomot pentru Crăciun” („Much Ado About Christmas”, 2021) este versiunea modernă, contemporană a piesei de teatru semnată de William Shakespeare „Mult zgomot pentru nimic”. Viclenia și secretele complică dragostea dintre Haley Lloyd (Susie Abromeit) și Claude Miller (Torrance Coombs). Ea este fiica unei femei de afaceri de succes și îl cunoaște pe el la petrecerea de Crăciun organizată de compania mamei ei (unde acesta este designer). Pentru că Haley nu-i spune a cui fiică este, relația pe care o încep este din start amenințată de aflarea adevărului. Care, mai devreme sau mai târziu, va ieși la iveală.

Ultima premieră de Crăciun din luna noiembrie este programată marți, 28: „Veselie de Crăciun” („Joy for Christmas”, 2021). Înainte de Crăciun Holly Silver (Cindy Busby) își dă demisia de la editura Arthur Publishing și decide să se ocupe de afacerea familiei, Silver Investments, în ciuda divergențelor pe care le are cu restul rudelor ei (tatăl ei, mama vitregă și fratele vitreg).

Pentru a nu greși la evenimentul caritabil anual al companiei creat de mama ei (o donație de jucării pentru copiii săraci) apelează la ajutorul unui celebru jucător de baseball, Jack Kane (Sam Page). Însă acesta nu rezonează deloc cu ideea pentru că are amintiri urâte legate de Crăciun. Dar va învăța să vadă această sărbătoare prin ochii eroinei, cu al ei prenume predestinat (în engleză, „holly” înseamnă „ilex/laur”, planta decorativă cu bobițe roșii, care este folosită frecvent la decorațiuni de Crăciun).

Seria filmelor romantice de sărbători va continua la DIVA până pe 31 decembrie (inclusiv)!

Televiziunea DIVA face parte din portofoliul NBC Universal și este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL