×

Programe TV -- Data și ora publicării: 22.11.2023 14:10:28

Viasat Explore aniversează 20 de ani de la lansarea în RomâniaBucurești (MEDIA EXPRES) / 22 nov 2023 / Viasat Explore România sărbătorește 20 de la lansarea în România, pentru a marca acest moment, televiziunea pregătind o serie de programe în premieră pentru un final de an plin de aventură și descoperiri.

"Colin McLaren: Mafioți ucigași" – miercuri. 22 noiembrie, de la 22:00.

Colin McLaren, fost polițist sub acoperire, urmărește carierele a șase mafioți - personaje extraordinare, cu un impact uriaș în lumea crimei organizate din New York. Colin ne prezintă ascensiunea fiecăruia, cum au acumulat tot mai multă avere și putere, apoi cum s-au prăbușit în mod dramatic.

Explorând caracterul, motivația și slăbiciunile lor, fostul polițist arată ce a stat la baza acțiunilor fiecărui individ, dar și ale Mafiei, ca organizație.

Cinci au ucis ca să-și asigure ascensiunea ierarhică, trei au devenit turnători, unul merita un Premiu Oscar, iar altul a pus la cale cel mai mare jaf armat din istoria Americii.

"Eroii din port" (continuare) - 5 decembrie, de la 22:00.

Seria urmează eforturile neobosite făcute de sute de oameni care trebuie să mențină libere culoarele de navigație și să aprovizioneze vasele de mărfuri care intră și ies dintr-un port. Sunt operațiuni care se desfășoară 365 de zile pe an, 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, pentru ca vasele internaționale să circule fără oprire, națiunile lumii să fie aprovizionate și hrănite, iar economiile locale să funcționeze.

Având acces în exclusivitate la mecanismele interne de funcționare ale Portului St. John - unul dintre cele mai aglomerate porturi din America de Nord - programul este într-o cursă nebunească la bordul vaselor care se îndreaptă spre acest far al speranței din Atlanticul de Nord, prezentând și viețile celor care au misiunea de a aduce tot ce trebuie în acest port, la timp și în condiții de siguranță.

"Cum se construiește un vas de un miliard?" - 14 decembrie, de la ora 22:00.

O echipă de ingineri de elită din Franța lucrează contra cronometru, pentru a construi unul dintre cele mai mari vase de croazieră din lume, dotat cu tehnologii extrem de performante. Având un termen de predare foarte strict, muncitorii trebuie să taie și să modeleze 42.000 de tone de oțel, pentru a forma carena uriașă a vasului. Vor fi apoi montate două rezervoare a câte 300 de tone, pentru gazul natural lichefiat care va pune vasul în mișcare. Peste 2.500 de cabine trebuie să fie preasamblate și instalate, apoi în spațiile publice vor fi amenajate 13 zone de servire a mesei, precum și magazine, baruri și chiar piscine. La bord vor fi aduse 350 de tone de alimente și apoi, în sfârșit, echipajul îi va putea întâmpina pe cei aproape 7.000 de oaspeți care se vor îmbarca pentru primul voiaj al vasului.

"Bloc tematic: Zile cu căutări de comori" - 18-22 decembrie.

Viasat Explore a programat în această perioadă mai multe serii despre vânătoarea de comori din Australia, în lumea metalelor și a pietrelor prețioase, cu programe precum „Vânătorii de nestemate de la antipozi" și „Căutătorii de aur din Australia".

"Bloc tematic Explore: Prinde tot ce e mai bun" - 25-29 decembrie.

Frigul și zăpada se instalează pe micul ecran, cu mai multe programe care vă oferă pretextul perfect pentru a vă cuibări în casă, la căldură. Urmăriți cum „Vânătorii de homari din Australia" înfruntă apele reci ca gheața în căutarea prețioasei prăzi, apoi admirați eforturile extraordinare făcute de „Eroii din port", care înfruntă iarna grea cu mult curaj. Deși afară e frig, Viasat Explore de-abia își face încălzirea cu aceste escapade înghețate, cu care să vă simțiți bine toată săptămâna!

Viasat Explore s-a lansat în România în urmă cu 20 de ani sub numele de Viasat Explorer, prezentând spectatorilor o gamă captivantă de seriale, care s-au concentrat în principal pe aventuri, călătorii și explorarea vieții reale, ducând publicul în expediții palpitante către destinații îndepărtate și uimitoare. Aceste serii documentare au poziționat postul TV drept epicentru al aventurii și educației, atrăgând mințile curioase și pasionații de călătorii.

De-a lungul anilor, Viasat Explore și-a extins domeniul de interes pentru a include o gamă diversă de programe, inclusiv genul popular "Men at Work" ("Bărbați la lucru"), care a fost introdus odată cu premiera reality show-ului "Ice Pilots", și care rămâne un pilon central al grilei de programe. În urmă cu câțiva ani, Viasat Explore a adus umor pe micul ecran cu serialul britanic de comedie "Taskmaster" ("Șeful dictează"), dar și emisiuni de călătorie, inclusiv "Ben & James vs. The Arabian Desert" și "The Jones Boys Amazon Adventure".

Viasat Explore a adus mai aproape știința, într-un mod creativ, cu seria originală "How Hacks Work", emisiune care analizează cele mai bune, mai proaste și mai ciudate moduri de a rezolva problemele practice de fiecare zi. Nu în ultimul rând, a adus telespectatorilor seriale dedicate pescuitului, inclusiv "Monster Carp" ("Crapi monstruoși") și "River Monsters" ("Monştrii apelor").

Televiziunea oferă acum publicului emisiuni noi despre inginerie și demolare, printre care "Demolition Downunder" ("Demolări la antipozi") și "Massive Engineering Mistakes" ("Greșeli inginerești grave"). Mai recent, Viasat Explore propune și emisiuni dedicate activităților de prospectare, "Aussie Gold Hunters" ("Căutătorii de aur din Australia") fiind cea mai longevivă emisiune, aflată în prezent la al optulea sezon și atrăgând un public dedicat cu poveștile sale emoționante și dramatice despre indivizii aspri și hotărâți, care caută aur în dificilele zone outback din Australia.

Cu un portofoliu de programe extins și complex și cu o sete constantă pentru extraordinar, Viasat Explore rămâne o destinație pentru toți cei care tânjesc după povești inspirate din viața reală, aventură și o înțelegere mai profundă a lumii din jurul nostru.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL