×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 27.11.2023 09:19:43

"Indiana Jones and the Dial of Destiny" are premiera la Disney+ în 15 decembrie



București (MEDIA EXPRES) / 27 nov 2023 / Disney+ a anunțat în decembrie premiera seriei originale "Percy Jackson și Olimpienii" ("Percy Jackson and The Olympians") și cel mai recent film din franciza cu Harrison Ford "Indiana Jones Și Cadranul Destinului" ("Indiana Jones and the Dial of Destiny"), pe lângă colecțiile "Singur Acasă" ("Home Alone") și "Greu de ucis" ("Die Hard").

Noul film de comedie "Repetiție Generală" ("Theater Camp") sosește la timp pentru a înveseli serile lungi și întunecate. Vedetele sale, Ayo Edebiri și Molly Gordon, pot fi văzute și în serialul "Ursul" ("The Bear") de la FX care este disponibil pe Disney+.

BÂNTUIND PRIN VENEȚIA (HAUNTING VENICE) - UN FILM 20TH CENTURY
Disponibil acum.

Kenneth Branagh interpretează rolul celebrului detectiv Hercule Poirot în acest film plin de mister a cărui acțiune se petrece după cel de-al Doilea Război Mondial. Pensionat și locuind în Veneția, Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism, iar uciderea unuia dintre invitați îl trimite pe detectiv într-o lume sinistră și întunecată.

POVEȘTI DE GROAZĂ AMERICANE SEZONUL 3 - (AMERICAN HORROR STORIES)
29 Noiembrie
Exclusiv pe Disney+

Povești De Groază Americane este un spin-off al antologicului serial de succes premiat al lui Ryan Murphy și Brad Falchuk, American Horror Story.
Povești De Groază Americane este un serial antologic care va prezenta o poveste de groază diferită în fiecare episod.

REPETIȚIE GENERALĂ (THEATER CAMP)
UN FILM SEARCHLIGHT
6 Decembrie
Exclusiv pe Disney+

Laureatul premiului Tony®, Ben Platt, împreună cu Molly Gordon joacă în noua comedie originală Repetiție Generală în rolurile lui Amos și Rebecca-Diane, prieteni de-o viață și profesori de teatru într-o tabără dărăpănată din nordul statului New York. Când nepriceputul Troy, expert în IT, sosește pentru a conduce proprietatea (spre ruină), Amos, Rebecca-Diane și managerul de producție Glenn își unesc forțele cu personalul și studenții pentru a pune în scenă o capodoperă și a-și salva îndrăgita tabără de vară.

JURNALUL UNUI PUȘTI: AREST LA DOMICILIU DE CRĂCIUN (DIARY OF A WIMPY KID CHRISTMAS: CABIN FEVER)
8 Decembrie
Exclusiv pe Disney+

O poveste de sărbători amuzantă și sinceră, centrată pe Greg Heffley, elevul de gimnaziu predispus la dezastre. Filmul care îl găsește pe Greg luptând cu disperare pentru a nu se afla pe lista copiiilor obraznici a lui Moș Crăciun, în timp ce familia se pregătește pentru o furtună de zăpadă.

INDIANA JONES ȘI CADRANUL DESTINULUI
LUCASFILM STUDIO
15 Decembrie
Exclusiv pe Disney+

Harrison Ford revine în rolul legendarului arheolog, Indiana Jones, pentru această extrem de așteptată ultimă parte a francizei emblematice - o aventură mare, care străbate tot globul!


PERCY JACKSON ȘI OLIMPIENII
SERIAL ORIGINAL DISNEY+
20 decembrie
În premieră 2 episoade

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Depășind monștrii și păcălind zeii, el trebuie să călătorească prin America pentru a returna șurubul maestrului Zeus și a opri un război total. Cu ajutorul tovarășilor săi de căutare Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va duce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se integreze într-o lume în care nu se simte la locul lui și cum să afle cine îi este destinat să fie.

CEI NOUĂ OBRAZNICI (THE NAUGHTY NINE)
FILM ORIGINAL
22 decembrie
Exclusiv pe Disney+
 
Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, se trezește fără un cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe "lista celor obraznici" și simțindu-se nedreptățit, Andy adună o echipă formată din alți opt "obraznici" care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită.

ALTE NOUTĂȚI ÎN LUNA DECEMBRIE

Ultima Speranță (The Shepherd)
1 decembrie
Doctor Who: Marele spațiu albastru (Doctor Who: Wild Blue Yonder)
2 decembrie
Bob’s Burgers Sezonul 14
13 Dec I Toate episoadele disponibile
Familia Simpsons – Sezonul 35 (The Simpsons)
13 Dec | 5 episoade disponibile
Family Guy Sezonul 22
20 Dec I 5 episoade disponibile
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL