×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 28.11.2023 13:25:28

Ce să urmărești pe HBO Max în decembrie



București (MEDIA EXPRES) / 28 nov 2023 / HBO Max a anunțat pentru fiecare zi a lunii decembrie cel puțin o premieră, urmând să intre pe platformă 24 de filme, câte cinci seriale și documentare și șapte producții speciale pentru copii, printre altele.

De 1 decembrie HBO Max a anunțat premiera filmului românesc "Boss", cu Ioana Bugarin, Cuzin Toma, Sergiu Costache, Teodor Corban, Laurențiu Bănescu în distribuție. Un șofer de ambulanță taciturn și fără nume e implicat într-un jaf armat. În mijlocul haosului, el lovește accidental o femeie care l-ar putea recunoaște. Speriat și vinovat, încearcă să o viziteze la spital, ceea ce-l pune în pericol. Apoi merge prin oraș încercând să afle mai multe despre hoți și despre șeful întregii operațiuni.

Tot pe 1 decembrie are premiera "Răni vechi, dureri noi" ("All the Old Knives"). Când CIA descoperă că unul dintre agenții săi a scurs informații care duc la uciderea oamenilor, agentul Henry Pelham trebuie să găsească cârtița.

Printre celelalte filme care vin pe HBO Max în decembrie se află și: "Dulce Răzbunare" ("Promising Young Woman" – 8 decembrie), "Dulcele Bar" ("The Tender Bar" – 15 decembrie), "Ținutul Sălbatic" ("Land" – 15 decembrie) și animațiile "Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului" ("Spider-Man: Across the Spider-Verse" – 22 decembrie) și "Familia Crood: Vremuri noi" ("The Croods: A New Age" – 29 decembrie).

La capitolul documentare, vineri, 10 decembrie, HBO Max aduce "Apolonia, Apolonia!" care urmărește timp de 14 ani evoluția artistică și personală a tinerei Apolonia, care devine o femeie matură fascinantă și o pictoriță respectată. Apolonia e de origine poloneză și franceză și este o reală reprezentantă a stilului de viață cosmopolit.

Pe 25 decembrie, HBO Max a anunțat premiera documentarului "Gwyneth contra Terry", despre actrița Gwyneth Paltrow și opticianul pensionat Terry Sanderson care s-au ciocnit pe pista de schi, în Utah. Rănit, Sanderson a dat-o în judecată pe Paltrow, acuzând-o că schia neatent.

În decembrie, HBO Max lansează, printre altele, trei seriale produse și realizate în regiunea Europei de Est: unul din Serbia și două din Polonia.

"Copiii răului" ("Children of Evil") este un serial produs în Serbia care are premier marți, 14 decembrie, pe HBO Max. Spune povestea unui criminal mascat, care ucide un politician faimos și lasă în urmă, în mâna victimei, o monedă de aur veche. Ezitant, avocatul Nikola Bobic preia cazul și ia parte la un joc periculos care-i va schimba viața pentru totdeauna.

"Îngerul morții" ("Angel of Death") are premiera de marți, 7 decembrie, fiind un thriller polonez cu o poveste polițistă pe fundal. În această poveste știm cine e criminalul, dar nu știm motivul pentru acțiunile lui. Ce legătură există între criminal și anchetator? De ce sunt victimele tinere fete religioase? Tot din Polonia vine și "Condamnata" ("The Convict"), premiera marți, 21 decembrie.

Judecătoarea Alicja Mazur, cunoscută pentru duritatea ei față de criminali, este acuzată de o crimă pe care nu a comis-o. Ea este trimisă la închisoare, unde trebuie să supraviețuiască printre femeile pe care ea însăși le-a condamnat anterior. Este ținută în viață de o fiică adolescentă și de dorința de a se răzbuna pe cei care i-au înscenat crima. Va fi capabilă să facă față amenințării care pândește la fiecare colț?

Sâmbătă, 11 decembrie, are premiera pe HBO Max "Aventurile mele cu Superman" ("My Adventures with Superman"). Serialul Adult Swim îi urmărește pe Clark Kent (Jack Quaid), Lois Lane (Alice Lee) și Jimmy Olsen (Ishmel Sahid), trei tineri de 20 și ceva de ani, care încearcă să afle cine sunt și cine vor să fie. Clark și-a petrecut întreaga viață ascuzându-și puterile stranii și întrebându-se de unde vine.

Pentru copii, HBO Max a pregătit un program extins care începe de sâmbătă, 2 decembrie, cu "Hero Inside" care are două noi episoade, în care Scott desenează 100 de eroi în 100 de benzi desenate. Eroii ies din reviste când sunt invocați, iar evenimente ciudate încep să se întâmple.

Lista producțiilor speciale pentru cei mici continuă cu "Barbie: Aventuri printre stele", 3 filme din "Hotel Transilvania", "Furnicutze", "Prințul Egiptului" și "Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You".

HBO Max va anunț în curând și alte premiere "surpriză".

HBO Max face parte din portofoliul Warner Bros. Discovery în Romania și este disponibil online prin internet cu taxă de abonament lunară sau ca parte a pachetelor de distribuție de televiziune prin cablu și satelit.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL