×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.11.2023 16:11:34

Digi24 își schimbă imaginea și introduce un studio cu vizibilitate 360 de grade



București (MEDIA EXPRES) / 29 nov 2023 / Digi 24 a anunțat că lansează cel mai modern studio de știri din România începând de joi, 30 noiembrie 2023, de la ora 19:58, cu 22 de videowall-uri de înaltă rezoluție, noua tehnologie fiind o premieră în materie de scenografie în televiziune, cu scopul de a oferi publicului o experiență complexă în primul studio cu vizibilitate de 360 de grade.

Digi 24 a început să emită din 1 martie 2012, de la ora 19:00, fiind prima televiziune de știri full HD. Digi24 și-a asumat de la bun început misiunea de a schimba paradigma știrilor prin echilibru, imparțialitate și decență.

Reconfigurarea studiourilor, susținută de investiții consistente în tehnologie specializată, va permite o exprimare jurnalistică spectaculoasă care va schimba perspectiva asupra știrilor de televiziune, prin adoptarea unui stil mai energic și mai direct, respectând totodată acuratețea și obiectivitatea informației.

Noua identitate vizuală a fost concepută de experți în branding și design din Marea Britanie și aduce o explozie de culoare și dinamism în prezentare, atribute care plasează televiziunea Digi24 în era rețelelor sociale, se arată în comunicatul televiziunii. În plus, pachetul de branding sonor a fost creat de compozitori care și-au pus amprenta pe identitatea muzicală a celor mai prestigioase televiziuni din Europa.

Decizia de a combina elementele noi cu cele tradiționale reflectă viziunea televiziunii Digi24 de a evolua păstrând legătura cu valorile și identitatea de bază. Pentru telespectatori, noul concept Digi24 înseamnă o experiență mai captivantă, care completează și îmbunătățește calitatea informațiilor, într-un peisaj media aglomerat.

Conștientă de exigența sporită a publicului, echipa Digi24 rămâne la fel de motivată în menținerea unei linii editoriale fundamentată pe pilonii adevărului, echilibrului, echidistanței și obiectivității. Digi24 va continua să promoveze valorile reale din societate și poveștile oamenilor autentici care inspiră și să ofere telespectatorilor o fereastră deschisă spre lume, fără distorsiuni, cu agenda orientată exclusiv către interesul public.

Digi24 este parte din divizia media a Grupului DIGI, independent din punct de vedere politic, care își propune să promoveze jurnalismul imparțial, sursa pentru dezbaterea de idei bazată pe rațiune și respect. Publicul și interesul său sunt în centrul tuturor preocupărilor Digi24. Digi24 este favorit pentru publicul activ comercial din zonele urbane, având cel mai mare grad ESOMAR A dintre toate televiziunile de știri din România.

Conform măsurătorilor realizate de Biroul Român de Audit Transmedia, site-ul Digi24.ro este principala sursă de informare și cea mai urmărită platformă de știri din online-ul din online-ul românesc pentru mai mult de 9 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 68 de milioane de afișări de pagină.

Grupul DIGI mai deține patru televiziuni de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, televiziunea pay-TV Film Now, trei televiziuni de documentare Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, Music Channel și patru branduri radio: Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL