×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.12.2023 13:14:46

De Ziua Națională 7 milioane de români au urmărit PRO TV cel puțin un minutBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 dec 2023 / PRO TV se laudă cu cel mai urmărit program de televiziune de 1 decembrie, șapte milioane de români urmărind cel puțin un minut de program la Pro TV și cu toate emisiunile de peste zi lider de audiență: „România, te iubesc!”, „Știrile PRO TV”, LIVE-ul de la parada militară și ediția specială a „Știrilor”, „Vorbește Lumea” și „La Măruță” reunite în „Zi de bine, România”, ediția specială „Batem Palma?” „Jurnalul principal al zilei” și „Vocea României”.

În intervalul 05:57 – 13:57, ediția specială a „Știrilor PRO TV” a fost lider absolut de audiență în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Ediția a înregistrat 4.7 puncte de rating și 33.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.7 puncte de rating și 19.3% share. În minutul de maximă audiență, de la 12:03, peste 1.3 milioane de români se uitau la PRO TV.

Zi de bine, România i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor în intervalul 13:58 – 18:02, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 4.2 puncte de rating și 22.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.9 puncte de rating și 15.2% share.

Românii au trăit intens emisiunea Batem Palma? în intervalul 18:03 – 18:57, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Show-ul a înregistrat 6.4 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.5 puncte de rating și 16.6% share. Aproape 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea.

Andreea Esca a spus, pentru a 28-a oară: La mulți ani, România! La mulți ani, PRO TV! Jurnalul principal (18:58 – 20:27) a fost urmărit de 1.6 milioane de telespectatori din întreaga țară, iar în minutul de maximă audiență, de la 19:54, aproape 1.8 milioane de români se uitau la Știrile PRO TV care au înregistrat, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, 8.8 puncte de rating și 28.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.3 puncte de rating și 17.4% share.

Pe scena de la Vocea României a fost nostalgia celor mai îndrăgite piese românești! Publicul a fost cel care a decis ce concurenți vor merge mai departe, în semifinală. Astfel, Delia Constantin și Vlad Musta, din echipa Irina, vor continua drumul în competiție. Din echipa Horia & Theo Rose, Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi i-au impresionat pe cei de acasă, iar Ana Stănciulescu și Alex Maxim vor reprezenta echipa Smiley în semifinală. Publicul a decis și pentru Tudor Chirilă, iar antrenorul va continua cu Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 24:04, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 5.8 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.0 puncte de rating și 17.8% share. Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:33, aproape 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL