×

Programe TV -- Data și ora publicării: 05.12.2023 03:38:57

De Crăciun la TV1000: bloc tematic Indiana Jones



București (MEDIA EXPRES) / 5 dec 2023 / TV1000 a anunțat de vineri 22 decembrie până luni 25 decembrie, de la ora 22:00, "un cufăr plin de comori și aventuri extraordinare" alături de Indiana Jones, filme urmate din 29 decembrie de un bloc tematic de comedii.

Lângă legendarul Harrison Ford apar și alte nume celebre, între care Sean Connery, Kate Capshaw, Ke Huy Quan și John Rhys-Davies, în „Indiana Jones și regatul craniului de cristal", „Indiana Jones și ultima cruciadă", „Indiana Jones și templul blestemat" și „Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute".

Toate aceste bijuterii cinematografice au câștigat numeroase premii, printre care Premiul Oscar pentru „Cea mai bună scenografie", „Cel mai bun sunet" și „Cele mai bune efecte vizuale", asigurându-și astfel un loc de cinste în istoria
filmului.

Următorul bloc tematic se numește "Vedete ale comediei" și este difuzat în fiecare seară de la ora 18:30, începând de sâmbătă, 29 decembrie, cu nume celebre printre care Joseph Gordon-Levitt în „50/50", filmul fraților Coen „Citește și arde" și Steve Carell în „Cină pentru fraieri". Alte vedete și filme sunt Wes Anderson în „Fantasticul domn Fox", Jack Black în desenul animat „Kung Fu Panda" și „Kung Fu Panda 2" și Ben Stiller în rolul lui Derek din „MODELUL MASCULIN #1 DIN LUME", „Zoolander Manechinul" și „Zoolander No. 2".

TV1000 este o televiziune de filme care difuzează comedii franceze, thrillere scandinave, drame britanice și cele mai bune filme de la Hollywood, contemporane ori clasice, prezentă în grilele operatorilor majori Digi, Orange și Vodafone dar și pe celelalte rețele de cablu, satelit și aplicații online pentru televiziune liniară.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici




Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover




Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici




© 2001 -  Media Expres SRL