×

Radio -- Data și ora publicării: 05.12.2023 05:04:19

Digi FM face Turul Târgurilor de Crăciun pentru copii proveniți din medii defavorizateBucurești (MEDIA EXPRES) / 5 dec 2023 / Digi FM a dat startul celei de-a treia ediții a „Turului Târgurilor de Crăciun”, campanie derulată alături de Asociația Banca de Bine și Băneasa Shopping City, cu o nouă caravană de mobilizare socială și o emisiune în deplasare cu scopul de a colecta și de a oferi donații copiilor proveniți din medii defavorizate.

În perioada 1 - 8 decembrie 2023, într-un nou maraton de fapte bune, studioul mobil Digi FM, marcat cu însemnele #ȘcoalaFărăPauză, va călători prin țară și va deveni punctul central al unei ample acțiuni caritabile menite să aducă bucurie și emoție copiilor care nu au prea multe motive să zâmbească.

Echipa Digi FM invită ascultătorii să fie și anul acesta ajutoarele lui Moș Crăciun și să doneze, printr-un gest de bunătate, generozitate și solidaritate, jucării, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, echipamente tehnologice, toate în stare bună, curate, complete și funcționale.

De 1 Decembrie, la Digi FM, în cadrul ediției speciale realizată în Băneasa Shopping City, Lucian Mîndruță, ambasadorul proiectului, a anunțat împreună cu Violeta Bîltac, președintele Asociației Banca de Bine, orașele unde oamenii binevoitori și cu dare de mână vor putea aduce cadouri și zâmbete pentru copiii nevoiași din regiune. Astfel, cei aflați pe frecvențele Digi FM au descoperit mai multe detalii atât despre procesul de sortare și sterilizare a donațiilor colectate, cât și despre distribuirea acestora, prin implicarea tuturor voluntarilor dedicați acestei cauze nobile.

“Cu emoție și căldură în suflet plecăm și anul acesta prin țară. Vom fi prezenți în târgurile de Crăciun și ne propunem să strângem daruri pentru cei mai puțin norocoși din zonele în care mergem. Pe voi, cei care ne vizitați, ne dorim să vă cunoaștem, să aflăm care sunt nevoile din comunitățile locale și să încercăm să facem puțin mai bine pentru cei din jurul nostru. Nu uitați, stă în puterea noastră să fim (mai) buni.“, îndeamnă Violeta Bîtlac, cea care îl va însoți pe Lucian în aventura anuală de a preschimba visurile copiilor vulnerabili în realitate.

Printre cei care au îmbrățișat inițiativa de a împărți bucurie și speranță de sărbători, se numără matinala Beatrice Ghiciov, care a venit în emisiune cu multe surprize pregătite pentru cei mici și o încurajare: „Am susținut întotdeauna proiectul “Școala fară Pauză” și Turul Târgurilor de Crăciun de la Digi FM, dar acum, de când sunt și eu mămică, parcă simt și mai aprope nevoia de a ști copiii fericiți, măcar de Crăciun.” a declarat aceasta.

Lucian Mîndruță va realiza emisiunea între orele 17:00 și 19:00, direct din Piața Centrală sau din inima târgului de Crăciun din cele cinci orașe gazdă, cu misiunea de a strânge cât mai multe daruri atât de așteptate și prețuite de copiii care visează la sărbători mai fericite. Turul continuă în Oradea pe 4 decembrie, Baia Mare pe 5 decembrie, Bistrița pe 6 decembrie, Suceava pe 7 decembrie și se va încheia în Bacău pe 8 decembrie.

“După ce că n-avem, ne mai ceri și tu?” Aceasta ar fi prima întrebare pe care o ghicesc în mintea oamenilor. Și am un răspuns: nu cer de unde nu e. Și nu cer pentru cei care au deja ceva. Căutam de la oameni care își pot permite un mic cadou și ducem copiiilor care alminteri nu vor primi nimic de Crăciun. E atât de simplu!” completează Lucian Mîndruță.

În următoarele cinci zile de transmisie, ascultătorii se vor putea transforma în adevărați #spiridușiDigiFM pentru a răspândi magia Crăciunului și a dărui un strop de fericire în sufletul copiilor mai puțin norocoși.

Parte integrantă a proiectului extins #ȘcoalaFărăPauză, Turul Târgurilor de Crăciun reprezintă o nouă campanie de responsabilitate socială prin care Grupul DIGI continuă să sprijine comunitățile vulnerabile prin inițiative de solidaritate și implicare civică.

Mai multe detalii legate de campanie pot fi accesate pe pagina digifm.ro.

Alături de PROFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Digi24 FM, DIGI FM facE parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, Film Now, Digi 4K, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, UTV, Music Channel și Hit Music.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL