×

Programe TV -- Data și ora publicării: 02.01.2024 17:43:03

EPIC DRAMA IANUARIE 2024 RECOMANDĂRI DIN PROGRAM: FABRICA DE PĂPUȘIBucurești (MEDIA EXPRES) / 2 ian 2023 / Epic Drama începe anul cu seria "Fabrica de păpuși", în premieră de luni, 8 ianuarie, de la ora 22:00, după ce la 1 ianuarie s-a terminat sezonul al treilea din serialul "Sisi".

Sezonul 1 din "Fabrica de păpuși" are șase episoade de o oră, titlul original este "The Doll Factory" și a fost produs în 2023. Seria este o poveste despre ce se întâmplă când o femeie îndrăznește să ia ceea ce își dorește, într-o lume care ar prefera să o ucidă decât s-o lase să obțină ce și-a dorit.

Iris pictează păpuși ca să își câștige existența, dar visează să devină un artist adevărat. Silas este taxidermist (împăiază animale), dar speră să găsească ceva absolut unic, care să-l facă celebru. Iar Louis e un pictor prolific, care își caută următoarea muză.

Când soarta îi face să se întâlnească, Iris are ocazia să înceapă o nouă viață, doar că apare o obsesie întunecată...

Sezonul al treilea din "Sisi", care s-a terminat luni, 1 ianuarie, dar este în continuare difuzat în reluări prezintă anii 1870-1873 care descriu o perioadă decisivă, Europa în pragul modernității. Otto von Bismarck câștigă războiul contra lui Napoleon al III-lea, așa încât raporturile de forță din Europa se schimbă din nou. Franța proclamă Republica, iar poporul austriac cere și el democrație.

Familia imperială este supusă unor presiuni uriașe, în special Franz și Sisi, căci e în joc însăși ideea de monarhie. Franz se simte obligat să-l trimită pe Rudolf, fiul lui de 9 ani și prințul moștenitor al Coroanei, să-și înceapă pregătirea militară mai devreme decât stabilise inițial cu soția lui.

Îngrozită, Sisi e convinsă că fiul ei, care e atât de sensibil, va ceda psihic în fața instrucției militare dure. După ce ea ajunge la concluzia că unica soluție este să-și scoată fiul din cazarmă și să fugă cu el la Viena, Franz trebuie să lupte pentru a-și aduce înapoi soția, pe fundalul unei Viene în care au loc tot mai multe mișcări de protest ale muncitorilor.

Ajunsă în Franța, care e deja cuprinsă de criză, Sisi trebuie să decidă dacă se va întoarce acasă, ca să-și asume responsabilitățile politice pe care le are, sau dacă își va păstra poziția actuală, ca mamă.

Epic Drama a mai anunțat pentru ianuarie 2024 un bloc tematic Agatha Christie
în fiecare sâmbătă, începând din 6 ianuarie, de la ora 22:00.

Energica Miss Marple și misteriosul fost detectiv Hjerson apar în câteva episoade "Christie" absolut spectaculoase, completate de trei drame de lung metraj cu actrițele Lyndsey Marshal și Helen Baxendale, care joacă rolul celebrei scriitoare.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL