×

Cinema -- Data și ora publicării: 25.01.2024 13:09:49

MADAME WEB - thriller-ul psihologic cu supereroi Marvel are premiera în România pe 16 februarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 25 ian 2024 / Mult așteptatul thriller psihologic cu supereroi Marvel "Madame Web" este programat să aibă premiera pe marile ecrane în Statele Unite pe 14 februarie 2024, iar în România pe 16 februarie 2024.

Într-o schimbare față de genul tipic, "Madame Web" prezintă povestea originii uneia dintre cele mai enigmatice eroine Marvel, Cassandra Webb, un paramedic din Manhattan care dezvoltă puterea de a vedea viitorul și care își dă seama că poate folosi această perspectivă pentru a-l schimba.

Cu actrița Dakota Johnson în rolul principal, eroina are revelații despre trecutul ei și stabilește relații cu trei tinere femei care vor deveni la rândul lor eroi Marvel. Dacă pot supraviețui.

Filmul este regizat de SJ Clarkson, cu un scenariu de Matt Sazama & Burk Sharpless și Claire Parker & SJ Clarkson. Povestea este scrisă de Kerem Sanga și Matt Sazama & Burk Sharpless, bazată pe benzile desenate Marvel.

Filmul este produs de Lorenzo di Bonaventura, cu Adam Merims, SJ Clarkson și Claire Parker în calitate de producători executivi. Distribuția îi include pe lângă Dakota Johnson pe Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O’Connor, Tahar Rahim, Mike Epps, Emma Roberts și Adam Scott.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL