×

Programe TV -- Data și ora publicării: 29.01.2024 12:46:15

Diva programează filme thriller în fiecare joi din luna februarieBucurești (MEDIA EXPRES) / 29 ian 2024 / Amatorii genului thriller sunt invitați de DIVA la o serie specială de povești tv intense, unele inspirate de cazuri reale, prezentate în emisiuni tv americane de tip true-crime. Seria Filmele thriller de joi seara este programată săptămânal și include cinci povești tv cutremurătoare, difuzate în premieră la DIVA, de la ora 20:00.

Seria începe chiar pe 1 februarie, cu „Răpirea lui Abby Hernandez” („Girl in the Shed: The Kidnapping of Abby Hernandez”, 2022), povestea dramatică inspirată din realitate a unei adolescente care a trecut printr-un calvar în anul 2018.

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 15 ani, Abby Hernandez (Lindsay Navarro) dispare pe drumul spre casă, în North Conway (New Hampshire). Fata este răpită, închisă într-un container și abuzată psihic și fizic timp de 9 luni, dar luptă constant pentru a rămâne în viață și a-și revedea mama (Erica Durance). În tot acest timp, aceasta încearcă să o găsească fără prea mult ajutor din partea poliției.

Pe 8 februarie, de la ora 20:00, telespectatorii asistă la o „Evadare din iubire” („Jailbreak Lovers”, 2022). Acest thriller spune tot o poveste inspirată de un caz real. Toby Dorr (Catherine Bell) își pierde locul de muncă și fondează un ONG dedicat reabilitării câinilor abuzați în colaborare cu o închisoare din Kansas.

Aici, femeia credincioasă și căsătorită se îndrăgostește iremediabil de John Manard (Tom Stevens), un tip cu 20 de ani mai tânăr ca ea, condamnat pentru crimă. Cei doi pun la cale un plan de evadare ciudat, care implică o cușcă pentru căței și declanșează o vânătoare de zile mari în Statele Unite.

În 15 februarie, o femeie de afaceri trebuie să decidă dacă are sau nu încredere în noul ei bodyguard, care ar putea avea motivații sinistre, în filmul „Gardă de corp” („Bodyguard Seduction”, 2022). Charly Huxton (Jessica Morris) este model și CEO-ul unei companii de modă din topul Fortune 500. Presată de atenția constantă a publicului și amenințată recent cu moartea, i se angajează un bodyguard – atrăgătorul Jonathan Makepeace (Ross Jirgl). Când unul dintre angajații ei este ucis, iar Jonathan devine suspectul principal, Charly descoperă care este prețul pentru faimă și succes.

O săptămână mai târziu, un polițist cu inimă mare ajunge să fie „Îndrăgostit de soția partenerului” („In Love with My Partner’s Wife”, 2022). În scenariu, soția polițistului corupt Frank Miller (Jonathan Stoddard) – Eve (Gina Vitori) – scapă de abuzurile acestuia, refugiindu-se în brațele partenerului său, detectivul Paul Ford (Andrew Spach). Dar Frank nu are de gând să-i lase să scape așa ușor și îi înscenează o crimă colegului său...

Ultima poveste din seria filmelor thriller de joi de la DIVA este „Amintiri despre o crimă” („Hidden Murder Island”, 2023), pe 29 februarie, despre două tinere atacate într-un camping și din care doar una supraviețuiește, dar are amnezie. Părinții ei și Curt (Zach Lane), adolescentul care i-a salvat viața, încearcă să o ajute să-și revină, dar Fey este chinuită constant de atacuri de panică și viziuni nocturne. Scenariul are la bază o poveste adevărată.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL