×

ONLINE VOD OTT -- Data și ora publicării: 30.01.2024 23:01:16

Netflix începe luna februarie cu filmul cu cele mai multe Oscar-uri în 2023 - "Everything Everywhere All at Once"București (MEDIA EXPRES) / 30 ian 2024 / Netflix începe luna februarie cu probabil cel mai bun film SF al ultimilor cinci ani, "Everything Everywhere All at Once", chiar din 1 februarie, la capitolul filme licențiate, la care se adaugă "Once Upon a Time in Hollywood", filmul românesc "Nuntă pe bani" dar și "House, M.D", sezoanele 1-8.

Premierele lunii februarie mai includ "Avatar: The Last Airbander", adaptarea live-action a serialului de animație ce urmărește aventurile lui Aang, tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente, pentru a reinstaura echilibrul lumii; "Players", un film cu Gina Rodriguez și Tom Ellis, despre relațiile care pot porni dintr-un joc al atracției; "Formula 1: Drive to Survive", sezonul 6, unde concentrația și adrenalina ating cote maxime pe circuit și în afara lui.

Pe lângă acestea, au premiera "One Day", cronica unei povești de dragoste ce se întinde pe decenii întregi, bazată pe bestsellerul internațional al lui David Nicholls; "Code 8" partea a doua, în care un fost condamnat face echipă cu un baron al drogurilor pentru a proteja o adolescentă de un sergent de poliție corupt; "Orion and the Dark" în care un elev este vizitat de întruchiparea fricii lui principale, care îl poartă într-o călătorie extraordinară în jurul lumii.

Printre titlurile lunii februarie la NETFLIX:

PLAYERS
DIN 14 FEBRUARIE

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc. Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracție, prietenie și iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să învețe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor.

Pelicula "Jocul atracției", din a cărei distribuție mai fac parte Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim și Marin Hinkle, este regizată de Trish Sie după un scenariu de Whit Anderson. Producția este semnată de Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel și Ryan Christians.

| Regizat de: Trish Sie
| Scris de: Whit Anderson
| Produs de: Ross M. Dinerstein, Marc Platt, Adam Siegel și Ryan Christians
| Cu: Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Tom Ellis, Joel Courtney, Augustus Prew, Liza Koshy, Ego Nwodim și Marin Hinkle

AVATAR: THE LAST AIRBENDER
DIN 22 FEBRUARIE

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru națiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Națiunea Focului i-a atacat și i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranța se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supraviețuitor al neamului lui, se trezește la viață pentru a-și ocupa locul cuvenit de următor avatar. Însoțit de noii săi prieteni, frații Sokka (Ian Ousley) și Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang pornește într-o misiune fantastică, plină de acțiune, pentru a salva lumea și a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prințul moștenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc ușoară. Vor avea nevoie de sprijinul numeroșilor aliați și al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs. Avatar: Ultimul războinic al aerului este o adaptare live-action a îndrăgitului serial de animație Nickelodeon premiat. Albert Kim (Călărețul fără cap, Nikita) este realizatorul, producătorul executiv și scenaristul serialului. Jabbar Raisani (Pierduți în spațiu, Stranger Things) și Michael Goi semnează producția executivă și regia, alături de regizorii Roseanne Liang (care este și ea producător executiv) și Jet Wilkinson. Dan Lin (Marea aventură Lego, Aladdin) și Lindsey Liberatore (Walker) sunt producători executivi din partea Rideback.

| Regizat de: Michael Goi (101, 102), Jabbar Raisani (103, 104), Roseanne Liang (105, 106), Jet Wilkinson (107, 108)
| Scris de: Teleplay de Albert Kim și Michael Dante DiMartino & Bryan Konietzko (101), Joshua Hale Fialkov (102), Christine Boylan (103), Keely MacDonald (104), Gabriel Llanas (105), Teleplay de Emily Kim & Hunter Ries și Bryan Konietzko, fir narativ de Ubah Mohamed și Bryan Konietzko & Michael Dante DiMartino (106), Audrey Wong Kennedy (107), Albert Kim (108)
| Producători executivi: Albert Kim, Jabbar Raisani, Dan Lin, Lindsey Liberatore, Michael Goi
| Cu: Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Ken Leung, with Paul Sun-Hyung Lee și Daniel Dae Kim

FORMULA 1: DRIVE TO SURVIVE: SEZONUL 6
DIN 23 FEBRUARIE

Piloții, managerii și proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui în timpul unui sezon de Formula 1 intens disputat.

| Produs de: James Gay-Rees (Amy, Senna) and Paul Martin (Diego Maradona) for Box to Box Films.


SERIALE NETFLIX

SERIAL NOU
ONE DAY
DIN 8 FEBRUARIE

După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma și Dexter merg fiecare pe drumul său, dar viețile lor rămân întrepătrunse. Bazat pe romanul semnat de David Nicholls.


SERIAL NOU
A KILLER PARADOX
DIN 9 FEBRUARIE

După un omor accidental care duce la o altă crimă, un student obișnuit se trezește prins într-o urmărire nesfârșită de-a șoarecele și pisica cu un detectiv viclean.


SEZON NOU
ALPHA MALES: SEZONUL 2
DIN 9 FEBRUARIE

Nimic nu se schimbă peste noapte. Oricât s-ar strădui să le iasă totul bine, cei patru amici găsesc mereu noi căi să dea greș când e vorba de serviciu, familie și sex.

SEZON NOU
GOOD MORNING, VERÔNICA: SEZONUL 3
DIN 14 FEBRUARIE

Aflată în căutarea dreptății, Verônica formează alianțe neobișnuite și descoperă mai multe despre trecutul ei în sezonul final, care e marcat de momente sfâșietoare.


SEZON NOU
LOVE IS BLIND: SEZONUL 6
DIN 14 FEBRUARIE

Timp de patru săptămâni în Charlotte, persoanele singure își sporesc efortul de a găsi iubirea cu ajutorul cabinelor, într-o aventură palpitantă de autodescoperire.

SEZON NOU
ALRAWABI SCHOOL FOR GIRLS: SEZONUL 2
DIN 15 FEBRUARIE

Un nou an înseamnă o nouă clasă, noi reguli, dar și noi lideri la prestigioasa Școală de fete AlRawabi.


SERIAL NOU
HOUSE OF NINJAS
DIN 15 FEBRUARIE

La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.


SERIAL NOU
READY, SET, LOVE
DIN 15 FEBRUARIE

Într-o lume care se confruntă cu scăderea dramatică a populației masculine, o femeie banală devine concurentă într-o competiție matrimonială organizată de guvern.


SERIAL NOU
COMEDY CHAOS
DIN 16 FEBRUARIE

După ce este dat afară din propria companie, un bărbat păgubos trebuie să se împartă între căsnicia lui fragilă și clubul său de comedie lipsit de succes.

SERIAL NOU
THE MIRE: MILLENNIUM
DIN 28 FEBRUARIE

La sfârșitul anilor ’90, poliția investighează o crimă locală, un schelet găsit în pădurea Gronty și o serie de răpiri înfiorătoare.

FILM NETFLIX

ASHES
DIN 9 FEBRUARIE

De la o fantezie palpitantă la o relație periculoasă, o femeie căsătorită își vede viața distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.


THE HEARTBREAK AGENCY
DIN 14 FEBRUARIE

Ca să scrie un articol, un jurnalist sceptic participă ezitant la o terapie pentru inimi frânte, dar ajunge să-și deschidă sufletul în fața fermecătoarei sale terapeute.

THROUGH MY WINDOW: LOOKING AT YOU
DIN 23 FEBRUARIE

Raquel și Ares nu se pot da uitării unul pe celălalt, chiar dacă între timp au și alte întâlniri romantice. Se vor reuni oare în ultimul capitol al trilogiei?

KILL ME IF YOU DARE
DIN 13 FEBRUARIE

Când o întorsătură a sorții dă peste cap căsnicia lor zbuciumată, Piotr și Natalia decid să rămână împreună, dar numai până când moartea îi va despărți.

THE ABYSS
DIN 16 FEBRUARIE

În timp ce orașul suedez Kiruna se scufundă, Frigga se împarte între familie și slujba ei de șef al securității la cea mai mare mină subterană din lume.

CODE 8 PART II
DIN 28 FEBRUARIE

Într-un oraș în care oamenii cu superputeri sunt oprimați, un fost escroc face echipă cu un traficant pentru a proteja o adolescentă de un polițist corupt.

DOCUMENTARE NETFLIX

LOVER, STALKER, KILLER
DIN 9 FEBRUARIE

Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

LITTLE NICHOLAS: LIFE OF A SCOUNDREL
DIN 15 FEBRUARIE

Un documentar din perspectiva Micului Nicolás, care, adolescent fiind, reușește să se strecoare printre politicieni, milionari și chiar membri ai Casei Regale.

EINSTEIN AND THE BOMB
DIN 16 FEBRUARIE

Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.

NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
ORION AND THE DARK
DIN 2 FEBRUARIE

Un băiat cu o imaginație bogată își înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică și zâmbitoare pe nume Întunericul.

ROMÂNESC
NUNTĂ PE BANI
DIN 7 FEBRUARIE

După ce postarea sa în care critică pe șleau nunțile devine virală, un bărbat concepe un plan pentru a-și achita datoriile: să se însoare cu iubita și să obțină profit.

| Regizat de: Cristian Ilișuan
| Scris de: Cristian Ilișuan, Mircea Popa, Sergiu Floroaia, Cristian Ciui, Tibi Codorean, Horațiu Limbășan
| Cu: Mircea Popa, Adrian Cucu, Dan Chiorean, Elena Ivanca, Cătălin Herlo, Teo Marton, Alexandra Spătărelu, Elena Moldovan, Ionuț Rusu, Paul Socol
| Trailer: aici

TITLURI LICENȚIATE

EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE
DIN 1 FEBRUARIE

HOUSE, M.D.:
SEZOANELE 1-8
DIN 1 FEBRUARIE

HOME ALONE
DIN 1 FEBRUARIE

HOME ALONE 2: LOST IN NEW YORK
DIN 1 FEBRUARIE

MONA LISA SMILE
DIN 1 FEBRUARIE

MONEYBALL
DIN 1 FEBRUARIE

MINIONS
DIN 1 FEBRUARIE

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD
DIN 1 FEBRUARIE

THE DEVIL WEARS PRADA
DIN 7 FEBRUARIE

JURASIC WORLD: DOMINION
DIN 10 FEBRUARIE

VENOM: LET THERE BE CARNAGE
DIN 12 FEBRUARIE

DUAL
DIN 15 FEBRUARIE

GROWN UPS
DIN 15 FEBRUARIE

LOVE, SIMON
DIN 15 FEBRUARIE

MEMOIRS OF A GEISHA
DIN 15 FEBRUARIE

FRIENDS WITH BENEFITS
DIN 29 FEBRUARIE

SEVEN YEARS IN TIBET
DIN 29 FEBRUARIE

Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 260 milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.
(MEDIA EXPRES)


Dacă tot ați ajuns aiciAbonamentele vă oferă acces la News Alerts pe e-mail, Anuarul gratuit online, și zilnic la REVISTA PRESEI, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știrile la liber, accesibile și pentru cei cu mai puține mijloace materiale interesați de comunicații, audiovizual și cinematografie. Dacă aceia dintre Dvs. care citesc știrile noastre și găsesc un folos în ele ne-ar ajuta, existența noastră nu ar mai fi pusă sub semnul nesiguranței zilei de mâine. Abonament click aici
Revista MEDIA EXPRES ediția curentă
Gratuit online, doar un click: Most recent issue of monthly Media Expres 1st Cover


Anuarul MEDIA EXPRES cu ediția 2023-2024 este online!
Gratuit online, doar un click: Latest issue Media Expres YEARBOOK 1st Cover
Abonamentele la știrile MEDIA EXPRES va oferă acces la Alerta Știri! pe e-mail, Anuarul Media Expres și zilnic la REVISTA PRESEI, cu ultimele știri media, tv și comunicații, iar mai important pentru noi, ne ajută să publicăm știri verificate, la liber, pentru toți cei interesați de programe TV, radio, conținut online, cablu, comunicații, audiovizual și film (cinematografie). Noi ținem în arhivă istoria audiovizualului. Click aici pentru prima nostră știre online, când foarte puține dintre marile ziare și reviste nici nu se gândeau la versiuni digitale și la prezența pe web.

Pentru abonamente click aici
© 2001 -  Media Expres SRL